Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 gskar: Δε ξέρω αν είναι μεγαλύτερο ή όχι, αλλά ΔΕΝ είναι popularity contest (αλά facebook) και έχει πραγματικά χρήματα για βραβείο, οπότε... νομίζω ότι μετράει... Για εκτέλεση υπάρχουν κάποια πράγματα που σε βάζουν ΠΟΛΥ ψηλά (check Queen Elisabeth Competition και Cilburn Competition για περισσότερες πληροφορίες)... γίνεται της τρελής για κλασσική μουσική! marmelaki: για όλο το έργο, όχι κάποιο συγκεκριμένο movement... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Συγχαρητηρια και απο μενα και σε ανωτερα. :D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε συ Νικόλα, συγχαρητήρια!! Και βουρ για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις (με ή χωρίς βραβείο!)! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Τεραστιο, ειλικρινες και ταπεινο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα,με πολυ πολυ θαυμασμο! ΜΠΡΑΒΟ και εις ανωτερα Νικολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Εύγε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Βρε Νικόλα, δεν σταματάς ποτέ να με καταπλήσσεις. Και μιλάμε για συνθέσεις με ούμπαλα τώρα, όχι παίξε γέλασε! Θεωρώ ότι αξίζεις πολλές πρωτιές ακόμα. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, όχι απλά για την πρωτιά, αλλά κυρίως για τις συνθέσεις, το μεράκι σου, και το ότι καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή ενός κοινού κάποιων άλλων μουσικών καταβολών σ' αυτό το φόρουμ, χωρίς ποτέ να δίνεις την παραμικρή ένδειξη του "εγώ μόνο, και σεις οι υπόλοιποι είσαστε για..." Δηλώνω fan. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 μπραβο σου :) τιμη μας να υπαρχει ενας τοσο σπουδαιος μουσικος στο νοιζ :) καλη συνεχεια σε οτι κανεις A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Τα συγχαρητήρια και από μένα, το έργο είναι όλο καταπληκτικό! Άλλωστε την ορχήστρα την έχω στο τσεπάκι μου (αν πάνε όλα according to plan τέλος πάντων... ;)) wow! Μ'αρέσεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Τα συγχαρητήριά μου. Τιμή μου που σ' έχω γνωρίσει. :) μπραβο σου :) τιμη μας να υπαρχει ενας τοσο σπουδαιος μουσικος στο νοιζ :) καλη συνεχεια σε οτι κανεις :) τα θερμά μου συγχαρητήρια! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Σταύρο: Δε γίνεται και αλλιώς... :) Νιώθω μέρος του νοιζ κι ας μην κάνω αποκλειστικά "pop" μουσική (αν και κάνω και αυτό)... Σπύρο: Ναι.. όπως είπα, αν όλα πάνε κατ'ευχήν... Έχω πράγματα στο μυαλό μου, αλλά κοιτάμαι το 2014 ήδη... αν όχι το 2015... Αλλά δε βαριέσαι; Να έχω καιρό να το γράψω κι εγώ... Τα περι τιμής, κλπ με κάνουν να ντρέπομαι! σοβαρά... :-[ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση