Vasmar Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Well deserved! Πολύ χαίρομαι . Και εις ανώτερα :) Keep us tuned it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Συγχαρητήρια, εύχομαι πάντα επιτυχίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Congrats και άπειρο respect!!! Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Θερμά συγχαρητήρια!!! Εννοείται πως το αξίζεις τα μάλλα και βεβαίως εις ανώτερα!!! Τρελό respect! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Samplist Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Συγχαρητήρια και από εμένα, you are the man ;) Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Παιδιά, 1000 ευχαριστώ. Κάποιος στο youtube ρώτησε γιατί φαίνεται να υπάρχει συνέπεια σε όλα τα κομμάτια (μουσικά): Υπάρχει το τριτονο (Ντο-Φα#) στα πιο πολλά κομμάτια, και επίσης η κλίμακα με τόνους (whole tone scale) που γενικά χρησιμοποιείται... Δε φαίνεται καθαρά αλλά είναι εκεί σε όλα τα κομμάτια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Και "φοβάσαι" την Jazz? :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Θερμά συγχαρητήρια και για το αξιόλογο κομμάτι και για το βραβείο, και για τη θέση στη βράβευση! Μπράβο, και εύχομαι πάντα επιτυχίες! Η δυσκολία να κερδίσει κανεί κάτι στο διεθνή στίβο είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο όσοι το τολμούν, και δεν είναι κάτι το ευκαταφρόνητο. Και πάλι συγχαρητήρια! Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Στράτο: άλλο "φοβάμαι", άλλο σέβομαι. Σαμις: Σ'ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα ποιά άλλα έργα βραβέυτηκάν αλλά δε νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο (έτσι για τον εγωισμό ρε παιδί μου). Πάντως να πω ότι αρκετά ο διαγωνισμός και σχετικά αρκετά οι προσπαθειές μου έχουν κάνει το έργο να έχει μία σχετική επιτυχία: Εξ'όσων γνωρίζω στην διετία 2013-15 θα παίχτει στις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Καναδά, Αμερική, Γερμανία, Σουηδία και Ιαπωνία (μέχρι τώρα). Γουστάαααααααααααααρρρρρω! ΥΓ. Το καλύτερο σχόλιο που έχω λάβει ποτέ μου σε youtube video με κλασσική μουσική: "gamaei"! ;D Πολύ μου άρεσε! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση