pericles Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Μπραβο Νικολα!!!!!!!!!!!! και τωρα θα μου επιτρεψεις να σου απονειμω τον τιτλο του μαεστρου (δεν κανω πλακα σοβαρα το λεω ) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Σ΄ευχαριστώ Περικλη. Λέγε με όπως θες (με κόκκινα γυαλιά είμαι άλλωστε...). Αλλά το 'μαέστρος' στη κλασσική μουσική σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι (συνθέτης και εκδότης) και έτσι το νίωθω πολύ άβολα... :-/ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Tιμης ενεκεν η απονομη Νικολα για την διακριση σου αυτη. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Θερμα συγχαρητηρια Νικολα!!! Ευχομαι και εις ανωτερα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε Νικόλα. Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Μπράβο Νικόλα! Μπράβο ρε blue. Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ. ευχαριστώ :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε απίθανε και καταπληκτικέ Νικόλα. Μοναδικό φως στη ζωή μου. Που σε έχω εικόνα με τα κόκκινα γυαλιά πάνω απ΄το κρεββάτι μου και πριν κοιμηθώ προσεύχομαι να κρατας αυτούς που αγαπώ καλά... Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ. Αν είναι να κάνεις κάτι καντο καλά! :P Παιδιά... ευχαριστώ... Το πιο σημαντικό είναι το ότι το έργο αρχίζει και ακούγεται και αυτό είναι που μετράει τελικά. Όχι ότι με χαλάνε όλα τα τριγύρω, αλλά τώρα στις 27 Απριλίου που θα το ακούσω ζωντανά (εδώ Αθήνα) φτιάχνομαι πάρα πολύ! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Το πιο σημαντικό είναι το ότι το έργο αρχίζει και ακούγεται και αυτό είναι που μετράει τελικά. Εχω ακουσει οτι με αυτο ανοιγουν καθε βραδυ ο Καρρας με τον Παντελίδη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magicu Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Συγχαρητήρια!Πολύ ωραίες συνθέσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2013 Αν είναι να κάνεις κάτι καντο καλά! :P Ε, μην καβαλήσεις και το καλάμι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση