trolley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Τη γνώμη μου για το έργο την ξέρεις. Καλά σου κάνανε και σε βραβεύσανε. :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Μπράβο σου Νικόλα ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Συγχαρητηρια Νικολα για την διακριση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Μπράβο! Για αυτές τις στιγμές ζεί ενας μουσικός ! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Νικολα, τα θερμα μου συγχαρητηρια και εις ανωτερα.... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 και εις ανωτερα.... Ναι...με μια φιλαρμονική δικιά σου!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artemis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια! Αγαπημένο μου το "how to live in an underground home" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Παιδιά 1000 ευχαριστώ! Τσάζε: Την μπυροποσία και τα μάτια σου! Δημήτρη: Εις ανώτερα; Αμέ! Γιατί όχι; Άλλωστε την ορχήστρα την έχω στο τσεπάκι μου (αν πάνε όλα according to plan τέλος πάντων... ;)) Και πάλι ευχαριστώ! Πολύ χαίρομαι που το μοιράζομαι μαζί σας! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Τα συγχαρητήρια και από μένα! Πιστεύω ότι ένα βραβείο στη σύνθεση μπορεί να είναι πιο σημαντικό από ένα αντίστοιχο στην εκτέλεση! Πάντα τέτοια. http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Πολλα πολλα συγχαρητηρια! Δεν εχω ιδεα απο διακρισεις και διαγωνισμους, αλλα φαινεται αρκετα big deal ;) "Κατεβηκες" στο διαγωνισμο με καποιο απο τα επτα μερη ή με ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση