Προς το περιεχόμενο

Red Bull Bedroom Jam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.redbullbedroomjam.gr/band/flybywire/

Αυτη ειναι η συμμετοχη μας στον διαγωνισμο. Αν σας αρεσει καντε like και share στα social media σας, σχολιαστε απο κατω γενικα καντε θορυβο :P .Περιμενω και γνωμες εδω για το κομματι.

Cheers and keep rocking hard!!

Ηλιας (G-KiD)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ rap core και nu metal ήχων, ο Phoenix, o Chris, o Bill, o DJ Technician, o G-Kod και ο Shadow ενώθηκαν, σε αυτό το σχήμα, τον Ιούλιο του 2012 και από τότε έχουν αποκτήσει χιλιάδες φαν μέσα από live εμφανίσεις σε φεστιβάλ, σε μουσικές σκηνές, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Το δυνατό κομμάτι, που θα απολαύσουμε την Πέμπτη και με το οποίο μας συστήθηκαν στο Red Bull Bedroom Jam τιτλοφορείται «Μη αναστρέψιμος», προέρχεται από τον πρώτο τους δίσκο «x-isosi».

Περιμένω σχόλια και απόψεις.  ;)

http://www.redbull.com/cs/Satellite/el_GR/Video/rbbj-021243334263355

Το συγκροτημα (το συγκεκριμενο τραγουδι για την ακριβεια) μου αρεσε.

Βρισκω ομως το προτζεκτ του Ρεντ Μπουλ πολυ καγκουρικο, και δυστυχως ξενερώνω με συγκροτήματα που συμμετέχουν σε διαγωνισμους με ψήφους.

Τους ευχομαι καθε επιτυχια ομως, και αν επαιζαν στην πολη μου, θα πηγαινα να ακουσω με ενδιαφέρον τη δουλεια τους (αρκει να μην ήταν στα πλαισια της θετικής ενεργειας αμιτα μοσιον ;D )

Από την αρχή: ξεκινάει με ένα ουρλιαχτό που ο τραγουδιστής δεν το νιώθει με την καμία. Τον βλέπεις και είναι σα να περιμένει να τελειώνει για να πάει σπίτι του. Μετά, είναι δυνατον να φορτώνουν οι κιθάρες από πίσω και η κορύφωση να είναι νοσταλγικές λιακάδες, χιόνια και μετά μπαλόνια? Ελέος. Και το υπόλοιπο είναι σαν να πήραν στίχους γραμμένους για low bap (μη σου πω και έντεχνο σε σημεία! υπερβολή;) και να τους κόλλησαν από πανω επικές κιθάρες, με παραγωγή που progressivοφέρνει και γενικά έναν ήχο χαμένο κάπου ανάμεσα σε Tom Morello και Paul Ortiz.

Τώρα που το ξανάκουσα μερικές φορές για να σχολιάσω, μου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθώντας να μην κοπιάρουν εμφανώς καμία από τις προφανείς επιρροές τους, τις ανακάτεψαν όλες μαζί. Τι στίχο να στηρίξει αυτό μετά;

Άποψη, βεβαίως. Αν αρέσει στην τηλεόραση και στους έφηβους, και αν τα παιδιά περνάνε καλά, οι απόψεις λιγη σημασία έχουν. Προσωπικά θα ήθελα να βρουν μια ταυτότητα, λίγο ή μάλλον πολύ παραπάνω ενθουσιασμό για τη μουσική, και μια ξεκάθαρη κατεύθυνση, λίγότερο εύκολη και εύπεπτη, εκτός αν στόχος είναι η αρπαχτή σε TV και γκομενάκια - κάτι καθόλου μεμπτό.

Δεν ξέρω αν έχουν συνηθίσει να ακούνε και κριτικές... αν όχι θα μάθουν! Καλή συνέχεια...

• Moderator

Αν και δεν ακούω καθόλου nu metal,τα παιδιά μου άρεσαν και θα ακούσω ξανά το κομμάτι τους και τις δουλειές τους.Καιρός να αρχίσει να ανεβαίνει πιο πολύ η metal σκηνή!

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου