Grey Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Προφανώς με την αναφορά μου σε "φυσικά χαρακτηριστικά" δεν έγινε αντιληπτό οτι αποκλείονται οι active μαγνήτες...Όπως και να 'χει,παράλειψη μου. Ο Tone Zone θα ήταν μια επιπλέον επιλογή,όντας και alnico V,δεν ξέρω όμως πώς θα δούλευε στο basswood.Φοβάμαι οτι το αποτέλεσμα θα ήταν όντως δυναμικό αλλά και πολύ μουντό συνάμα...σε σημείο που να μη μαζεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Αν στόχος σου είναι ο σφιχτός ήχος καλύτερα να πας σε ceramic. Aν το όργανο σου είναι ισοροπημένο γενικά ο D-activator που είναι επίσης ισοροπημένος και γεμάτος μαγνήτης ίσως σου ταίριαζε καλύτερα. Ο crunch lab ταιριάζει σε bright Κιθάρες πιστεύω. Ο Distortion πάλι είναι ότι πρέπει αν θες περισσότερη ατάκα και επιθετικά highs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Προφανώς με την αναφορά μου σε "φυσικά χαρακτηριστικά" δεν έγινε αντιληπτό οτι αποκλείονται οι active μαγνήτες...Όπως και να 'χει,παράλειψη μου. Ο Tone Zone θα ήταν μια επιπλέον επιλογή,όντας και alnico V,δεν ξέρω όμως πώς θα δούλευε στο basswood.Φοβάμαι οτι το αποτέλεσμα θα ήταν όντως δυναμικό αλλά και πολύ μουντό συνάμα...σε σημείο που να μη μαζεύεται. Αφου δεν θελεις active , μπορεις να βαλεις τον suhr doug aldrich. Φοβερος μαγνητης,φαντασου τον jeff beck s/d σε καλυτερη εκδοση. Και μην ξεχνας οτι εαν βαλεις high output μαγνητη πρεπει να κοψεις gain απο τον ενισχυτη σου η το distortion πεταλι σου. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockathens Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Για να σε βοηθήσω και εγώ ο aldrich είναι φανταστικός μαγνήτης και έχει ταιριάξει απίστευτα σε μια les paul με quilted maple top που έχω. Μου άρεσε τόσο πολύ που τον έβαλα και σε μια slim ibanez με σώμα μαόνι χωρίς να έχω τα ίδια αποτελέσματα όμως :(. Ήταν μουντός σε αυτή την κιθάρα και δεν της ταίριαζε, αυτό σε σχέση με ένα comment που έγραψες παραπάνω. Δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 1000κ pots ( η κιθάρα είχε ήδη 500κ ) μιας και λίγο αργότερα την πούλησα με τους μαμά μαγνήτες. Τον aldrich τον έχω ακούσει και σε μαι Suhr standard με μαόνι και quilted maple top και μπορώ να πω ότι γενικά ο συνδυασμός αυτός μαγνήτη-ξύλων κιθάρας σκοτώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Αφου δεν θελεις active , μπορεις να βαλεις τον suhr doug aldrich. Φοβερος μαγνητης,φαντασου τον jeff beck s/d σε καλυτερη εκδοση. Και μην ξεχνας οτι εαν βαλεις high output μαγνητη πρεπει να κοψεις gain απο τον ενισχυτη σου η το distortion πεταλι σου. Δεν τον ξέρω αυτόνα,πρέπει να τον ψάξω... Πάντως,μια καλύτερη έκδοση του JB δεν θα ήταν JB...αν με πιάνεις. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Πολύς κόσμος πέφτει στη παγίδα με τους High outpout μαγνήτες έν έτει 2013 που ακόμα και το ποιο φτηνό μηχάνημα βγάζει lots of gain...οπότε ΠΡΩΤΑ κατ εμέ πρέπει να κοιτάξεις το τι ακριβώς θέλεις να ακούσεις και να προσομειώσεις στον ήχο σου έχοντας τον ανάλογο και ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ενισχυτή... Μαγνήτες δοκιμασμένοι ΟΛΟΙ τους ξέρουμε...πέφτουμε στην άλλη παγίδα να πειραματιστούμε με κάτι διαφορετικό και σε λίγο καιρό τους αλλάζουμε πάλι..... Για μένα πλέον(εφόσον έχεις ΚΑΛΟ ενισχυτή και όχι κανα Line 6 Spider ψηφιακούρα) να κοιτάξεις για κάτι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ στο χρόνο... DP 100.... DP 155...DP 160...SD SH4..SD SH 5...SD SH 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Δες κι αυτόν: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/high-output/sh8_invader/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Δεν τον ξέρω αυτόνα,πρέπει να τον ψάξω... Πάντως,μια καλύτερη έκδοση του JB δεν θα ήταν JB...αν με πιάνεις. ;) Ολα ειναι θεμα γουστου.. Και φυσικα ολα παιζουνε ρολο,κιθαρα ,καλωδια ,πεταλια ,ενισχυτης.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kithagoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2013 Seymour Duncan SH JB-4 +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση