Προς το περιεχόμενο

Συντήρηση tuning lugs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το wd40 εχεται στον νου σας οτι ειναι παραγωγο του πετρελαιου και οποιαδιποτε επαφη με ξυλινα μεροι μπορει να επιφερη λεκεδες ή ισως και καταστροφη χρωματων σε λογοτυπα ή ακομα και στην επικαληψη των τυπαμπανων(αναλογα το υλικο)...

Αμα ειναι για απλη λιπανση εγω θα προτηνα λαδι ραπτομηχανης, με μια σταγονα εκανες την δουλεια σου....

Πιο μπελαλιδικη δουλεια με wd40, θα προτηνα την απομακρυνση τελειως των λαγκς(κοινως να τα παρεις στο χερι) και να τα λουσης καλα να φυγουν απο μεσα σκονες,σκουριες,βρωμιες, καλο καθαρισμα καινστεγνωμα και μετα τα ξανατοποθετης....

Επισης επειδη το wd40 εχει την ιδιοτητα να κανει τα παντα σαν νερο, θα σταζη επανω σα τυμπανα....

Μην παραξεγηθω εδω, ειναι η δικη μου γνωμη και οποιος θελει μπορει να δοκιμαση, αλλα εγω και στις κιθαρες που ειναι για σεταρισμα, το wd40 το βαζω με μπατονετα και με πολυ προσοχη....:-)

once I had a dream....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να συννενοηθουμε παιδια ενα λαδακι λεπτο -ραπτομηχανης- που πουλανε σε ανταλλακτικα ηλεκτρικων συσκευων ειναι αρκετο.Και το w40  κανει δουλεια μην το ψαχνετε αλλο ειναι ok.

Επειδη τα τυμπανα ειναι καλυμενα με λακα η καποιο βερνικι δεν υπαρχει κινδυνος για λεκεδες κλπ.Το σωστο ειναι αν εχουν σοβαρο προβλημα τα lugs να τα παρεις στο χερι .Αν οχι τοτε λιγο λαδακι μια φορα το χρονο ειναι αρκετο -δεν σκαβει το το τυμπανο και οι βιδες του ουτε αυτοκινητο ειναι να κανει χιλιομετρα σε καροδρομους. ???

Οι βιδες που σφιγγουν τα στεφανια για να παρουσιασουν προβλημα δυο πραγματα φταινε α) τα εχετε παρασφιξει επι πολυ χρονικο διαστημα  & β) ειναι κακης ποιοτητας .

Το σωστο ειναι οταν δεν εχουμε σκοπο να παιξουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα τα τυμπανα ,χαλαρωνουμε τα κλειδια (ξεκουρδιζουμε δηλαδη ) και τα σκεπαζουμε με καποιο βαμβακερο υφασμα πχ.σεντονι οχι με ναυλον .ΑΥΤΟ το σεντονι θα τραβηξει τυχον υγρασιες και θα προστατευσει απο την σκονη το σετ .

Γραφιτη: δεν ξερω κατα ποσο θα κανει δουλεια αμα εχει πιασει μακα/σκουρια ή ποσο θα ισχωρισει μεσα στο σπιρομα και δεν θα κανει τα πραγματα χειροτερα...

Wd40 μαρκαδορο οχι γιατι δεν ηξερα οτι υπηρχε(χαχα καλο ;!), περα απ την πλακα αμα υπαρχη(δεν το εχω ξαναδει) νομιζω οτι κανεις πολυ καλη δουλεια, αληφεις, μαζευης τα χοντρα, βιδωνης, ετοιμος/τελος/fin/koniec....θελω και εγω εναν τετοιον μαρκαδορο!!

once I had a dream....

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Προσωπικά, δεν χρησιμοποιώ WD40 για λίπανση, είναι αντισκωριακό και αρκετά "χοντρό" για τέτοια δουλειά. Πολύ καλύτερα να βάλεις ειδικό λάδι που χρησιμοποιείται για λίπανση στα πετάλια, όπως αυτό που έχει π.χ. η Gibraltar και θα το βρεις στα μαγαζιά - ή και λάδι ραπτομηχανής, για πιο φτηνά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου