Προς το περιεχόμενο

Celica Westbrook - μάθημα ερμηνείας

Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

Χαζεύοντας στο Youtube επεσα πάνω στην Celica Westbrook. Προφανώς πρόκειται για μια σχετικά άσημη, ανερχόμενη τραγουδίστρια που τραγουδάει το People get ready του Al Green.

Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει το κομμάτι (εγώ τρελαίνομαι) η κοπέλα δίνει μαθήματα ερμηνείας και επαγγελματισμού. Στην αρχή ψιλοξενέρωσα με τα προκαταρκτικά (ευχαριστώ την τάδε.., απο που θα αγοράσετε τον δίσκο, κ.α.) που δείχνουν όμως ένα απόλυτα συνειδητοποιημένο επαγγελματία. Εκεί κατέληξα αφού είδα το σύνολο. Μετά ακόμα και ο χιουμοριστικός τρόπος ( 0% σοβαροφάνεια) σε κάποια σημεία με εξέπληξε θετικά, η δε συνολική ερμηνεία με καθήλωσε με αποτέλεσμα να το δω 3 φορές. Είναι και κούκλα η άτιμη. Κάποιοι τό 'χουν όλο το πακέτο ρε παιδί μου...

Celica Westbrook-People Get Ready/Al Green and Heather Headley Cover

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αγαπητέ αφεντικέ μας, εγώ στη θέση σου θα το άκουγα και μια φορά χωρίς εικόνα. Η κοπέλα είναι αποπλανητικά χαριτωμένη με προφανές και εμφανές χάρισμα παρουσίας. Έχει επίσης και μια πολύ καλή αλλά κοινή, για τα αμερικάνικα δεδομένα, gospeloφωνή.

Ενωμοτάρχης

Έκανα αυτό που είπε ο Jj και θα συμφωνήσω. Μετά κοίταξα το βίντεο και είδα ότι είναι και lip-sync...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Το lip-sync από πού προκύπτει βρε παιδιά και γω δεν μπορώ να το πάρω χαμπάρι;

Δεν τραγουδάει αυτή;

ο χρόνος αρκετός 

• Administrator

Ε όχι και lip-sync!!!

...μισογύνηδες παιδί μου!  ;D ;D ;D Ολο αντίδραση μου 'στε.

Ασε δε που ερμηνεία δεν είναι μόνο στο τι ακούς... οι εκφράσεις του προσώπου και του σώματος σύμφωνα με τον στίχο, κ.α. ωραία.

Live and let Live.

Ρε σεις αφού τραγουδάει στο γάμο του καραγκιόζη (χωροταξικά) και η φωνή "ακούγεται" 5 εκατοστά από το διχτάκι... Ούτε ένα σβήσιμο, ούτε μια αλλαγή;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Administrator

Ε... αει απο δω χάμω καμμένοι...  ;D

Ρε σεις αφού τραγουδάει στο γάμο του καραγκιόζη (χωροταξικά) και η φωνή "ακούγεται" 5 εκατοστά από το διχτάκι... Ούτε ένα σβήσιμο, ούτε μια αλλαγή;

Αυτο δεν λέει τιποτα. Αλλά και να ήταν playback και να τραβηξε την εικόνα μετά, αυτα που τραγουδάει (οι "τσαλικάντζες") δεν διορθώνονται με auto tune. Εξ άλλου ποιος ο λόγος; Οπως είπαμε δεν είναι καμμια σταρ...

Live and let Live.

Αυτό είναι σίγουρα live.

Just Who I Am unplugged.mov

...αλλά θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο 4:14*...(ή μάλλον γιατί δεν συνέβη κάτι.)

*λέγοντας 4:14 δεν εννοώ το μικρόφωνο στα αριστερά.  ;D :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου