menelaos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Χμ επειδή είμαι και λίγο βλάκας (μάλλον όλοι κάνουμε αυτήν την πατάτα στην αρχή, αλλά εγώ το κάνω ένα χρόνο και :)) χρησιμοποιώ ένα insert με Guitar Rig για κάθε κανάλι όπου θέλω να το χρησιμοποιήσω, και συνειδητοποιώ τώρα ότι αυτό δεν είναι λογικό, και μάλλον μπορώ να ανοίξω το plugin μία φορά και μετά απλά να το χρησιμοποιώ από το κάθε κανάλι με άλλο bus ή κάτι τέτοιο... Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται και πώς;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vas_spir Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Φτιάξε ένα aux κανάλι και βάλε εκεί το Guitar Rig. Σε αυτό το κανάλι επέλεξε σαν είσοδο π.χ. το bus 1-2. Στα audio κανάλια που σε ενδιαφέρουν φτιάξε sends προς το bus 1-2. Έτοιμος. Αν θες απενεργοποίησε και το solo στο aux κανάλι. Θα βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό ναι, σίγουρα παίζει, αλλά: έστω ότι μετά θέλω να πάρω το reply από το aux πάλι πίσω σε ξεχωριστά κανάλια για κάθε κιθάρα, αυτό (πώς) γίνεται; Έχω την εντύπωση ότι το gr έχει εσωτερικά channels, οπότε μπορείς να του πεις πάρε αυτό στο channel 1 και μετά να πάρεις σε ένα άλλο aux ΜΟΝΟ αυτό, να του πεις πάρε και αυτό στο channel 2 και να τραβήξεις σε άλλο aux ΜΟΝΟ αυτό κλπ. Any ideas? Επίσης, σε περίπτωση που γίνεται αυτό, μπορώ να έχω και διαφορετικά sim settings σε κάθε channel; Νομίζω γίνεται όλο αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα πώς.... Σ'ευχαριστώ πολύ για το reply! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, δεν γίνεται. Ή θα βάλεις το Rig σε ένα Aux και θα έχεις ένα sim για όλα τα κανάλια που στέλνεις (send) εκεί ή θα βάλεις το Rig insert σε κάθε κανάλι που θέλεις. Ουσιαστικά, η πρώτη λύση είναι λανθασμένη: το Rig μπαίνει σε insert και όχι σε send. Αλλά αν σου ακούγεται καλό, τότε οκ :) Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση