roussos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Ένα τραγούδι που έγραψα για τη σκυλίτσα μου. Το ηχογράφησα στο σπίτι, έφτιαξα και το βιντεάκι με τη βοήθεια της γυναίκας μου σε κάποια πλάνα. Family business! Πρόσφατα αγόρασα αυτή την υπέροχη κιθάρα και αυτή ήταν το έναυσμα για να προχωρήσω το τραγούδι σε ηχογράφηση, ελπίζω να σας αρέσει! Dimitris Roussos - Starla Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Ωραία και κούκλα η σκυλίτσα :), ωραία η κιθάρα ;), τον αγγλικό στίχο τι τον ήθελες ??? Ανάθεμα αν βγάζω λέξη από ότι λές :-\ όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Ωραία και κούκλα η σκυλίτσα :)+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, πράγματι είναι κούκλα. Αυτό για τον αγγλικό στίχο μου λέει κι ο πατέρας μου συνεχώς, αλλά δεν μπορώ (δυστυχώς) να κολλήσω τον ελληνικό όπως θέλω. Δεν έχω παρατήσει την προσπάθεια ακόμα όμως, ίσως τα καταφέρω! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 η προφορά δεν το ασχημαίνει, μην πω οτι και του πάει και κάπως . Ισως λιγο κομπρεσσαρισμα προς τα εμπρος οι φωνές να αναδειχτουν ενα κλικ πιο μπροστά θα χρειαζόταν να του κάνεις, ισως. Ναι όντως η σκυλίτσα μετράει. Μπράβο!!! Ευχάριστο κομμάτι, ωραία ηχοχρώματα, ωραίες φωνές. Μου άρεσε κι εμένα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 Cocker Spaniel? Καλή τύχη! θα σε μουρλάνει :) Ο προηγούμενος σκύλος μου ήταν Cocker αλλά δυστυχώς έφυγε πολυ νωρίς (4ων) από... ανακοπή καρδιάς ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2013 Ωραία η σκυλίτσα ,ωραία η κιθάρα ,ωραίο το τραγούδι,ωραία η σιδερένια σκάλα υπηρεσίας του σπιτιού έργο τέχνης των τελών 60 αρχές 70 . Όλα καλά όλα ανθηρά ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Έκανα μία νέα μίξη κι έβαλα καινούριες φωνές και μιά κιθάρα ακόμα πριν μερικούς μήνες, μου φαίνεται καλύτερο έτσι, οπότε είπα να το ανεβάσω ξανά... Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση