hot_sauce Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 πραγματικά πολύ καλό! μπράβο ρε Ηρακλή! και σε αίσθηση...και σε παίξιμο...και σαν ηχογράφηση.... (άκουσα μόνο το χασάπικο πολίτικο, τα άλλα αύριο!) είσαι πάρα πολύ καλός, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 σ'ευχαριστώ πολυ φιλε! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Τρομερός.Πεντακάθαρος.Τα άκουσα όλα :D Είμαι σίγουρος ότι σε όλα τα όργανα με τα οποία ασχολείσαι θα'χεις ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. :D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Τρομερός.Πεντακάθαρος.Τα άκουσα όλα :D Είμαι σίγουρος ότι σε όλα τα όργανα με τα οποία ασχολείσαι θα'χεις ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. :D ευχαριστώ! καλα, το πολυ ικανοποιητικό επίπεδο ειναι υποκειμενικό θέμα! Λαουτο πάντως παιζω απο 10 χρονων οποτε παλι μπαινει σε συζητηση το ικανοποιητικό επίπεδο ακομα και σαυτο. Δε βαριέσαι, οσο υπάρχει ορεξη να παιζουμε καποιο οργανο, οποιο και ναναι καθε φορα, καλά ειναι! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 πολύ ωραία 3 στα 3, μπράβο! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 πολύ ωραία 3 στα 3, μπράβο! υπάρχει και 4, γρηγορα ακου! χαχα! thanks! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 άλλα 2 κομματάκια, το πρώτο είναι tango που μου ακούστηκε σα λαικο οπότε και τόπαιξα ετσι, και το δευτερο το πολύ γνωστό sultani yegah που το έχω ακούσει απο την εκτέλεση της εστουντιαδίνας ν. ιωνίας βόλου. enjoy! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση