pastelius Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 καλησπέρες σε όλους,για όποιον ενδιαφέρεται να ρίξει ενα άκουσμα στο project μας... http://idomusic.bandcamp.com/ peace feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Που είσαι εσύ παιχταρά μου?!! :) Μέχρι στιγμής έχω ακούσει το δύο πρώτα και καραγουστάρω με χίλια! Συγχαρητήρια και στους τρείς! 8) Επειδή δεν συγκρατώ ονόματα, ο ντράμερ είναι το παιδί που σας είχα δεί παλιά μαζί με τον Γιάννη ή κάποιος άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Πςςς... Φοβερή γκρούβα, εξαιρετικά φωνητικά (ακόμα και του Γκάντι! :D), άψογο παίξιμο, πολύ ωραίες συνθέσεις. 'Nuff said! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Από τις πρώτες νότες της κιθάρας του Instead κατάλαβα ότι πρόκειται να ακούσω κάτι πολύ καλό. Πλην των συνθέσεων και των εξαιρετικών παιξιμάτων, ακούω και μια καταπληκτική, καθαρή παραγωγή. Άριστοι. Υ.Γ. Το Radio έφαγε ήττα κατά την κωδικοποίηση του bandcamp ή το PC μου κάνει νερά; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 πολύ καλό, αλλά από το γκρουβ συμπεραίνω οτι καπνίζετε και αυτό με ωθεί στην ιδέα οτι δε σέβεστε το εν δυνάμει κοινό σας. Τα λέμε στο μπλογκ μου. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Παρα πολυ ομορφο και με καλη παραγωγή αλμπουμ. Ευγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 μπραβο παιδια! πολυ ωραια παιξιματα ωραια δουλεια! ευγε! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Πςςς... Φοβερή γκρούβα, εξαιρετικά φωνητικά (ακόμα και του Γκάντι! :D), άψογο παίξιμο, πολύ ωραίες συνθέσεις. 'Nuff said! Exactly. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα κύριε pastelius και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας. Πόσες μείνανε αλήθεια; Επειδή δεν συγκρατώ ονόματα, ο ντράμερ είναι το παιδί που σας είχα δεί παλιά μαζί με τον Γιάννη ή κάποιος άλλος? Ακριβώς. Λογικό είναι να μη θυμάσαι πολλά - πολλά έτσι που σε είχα ψαρώσει με την κιθαριστική μου δεινότητα. ;D ;D ;D ;D πολύ καλό, αλλά από το γκρουβ συμπεραίνω οτι καπνίζετε και αυτό με ωθεί στην ιδέα οτι δε σέβεστε το εν δυνάμει κοινό σας. Τα λέμε στο μπλογκ μου. +100000. Ντροπή. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Από τις πρώτες νότες της κιθάρας του Instead κατάλαβα ότι πρόκειται να ακούσω κάτι πολύ καλό. Όντως. Πάρα πολύ ωραίο μπράβο! Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση