Προς το περιεχόμενο

Τελικά ισχύει ο νόμος για το κάπνισμα στα bar;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή τι αντιτάσσεις στην πρότασή μου, την αυτοδικία;

Για να καταλάβω.

Αν είναι έτσι, και εγώ ισχυρίζομαι ότι ο Samy Paraga με έκλεψε....100.000 €.

Aντέταξα εγώ καμμιά αυτοδικία; Σαφές είναι αυτό που είπα.

Συγγνώμη δηλαδη.. χρήζει απόδειξης το πασίδηλο γεγονός ότι σε όποιο μαγαζί και να πας είναι τεκές από τα τσιγάρα; και ότι υπάρχουν τραπεζάκια με σήμα μη καπνιζόντων όπου σου φέρνουν τασάκι; Το αμφισβητείς;

το ίδιο είναι με τον ισχυρισμό ότι κάποιος σε έκλεψε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Aντέταξα εγώ καμμιά αυτοδικία; Σαφές είναι αυτό που είπα.

Συγγνώμη δηλαδη.. χρήζει απόδειξης το πασίδηλο γεγονός ότι σε όποιο μαγαζί και να πας είναι τεκές;

το ίδιο είναι με τον ισχυρισμό ότι κάποιος σε έκλεψε;

Αν είναι "πασίδηλο', δύο τινά συμβαίνουν.

1. Ή δεν ενοχλεί άπαντες, καλώς ή κακώς.

2. Ή όσοι ενοχλούνται...καλώς ή κακώς δεν το αναφέρουν.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει "αστυνόμευση" κάθε στιγμή σε όλα τα bar της χώρας.

Και φυσικά χρήζει απόδειξης και διαπίστωσης, ΤΑ ΠΑΝΤΑ χρήζουν.

Μπορεί εγώ να ισχυριστώ ψευδώς ότι κάπου καπνίζουν.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει "αστυνόμευση" κάθε στιγμή σε όλα τα bar της χώρας.

Α μπράβο. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Άρα; Ανοχή είναι η σωστή λέξη.

Ναι, γιατί η αστυνομία δεν το ξέρει. Ελάτε ρε παιδιά. Άπλώς δεν υπάρχει διάθεση να εφαρμοστεί ο νόμος, γιατί απ' τη μία οι μαγαζάτορες θα χάσουν κόσμο, απ' την άλλη θα έχουν γίνει τα λαδώματα.. όπως γίνονται συνήθως τα πράγματα.

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή..

Και φυσικά χρήζει απόδειξης και διαπίστωσης, ΤΑ ΠΑΝΤΑ χρήζουν.

Μπορεί εγώ να ισχυριστώ ψευδώς ότι κάπου καπνίζουν.

Το ότι όλα τα μαγαζιά και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα παραβιάζουν το νόμο είναι πιο γνωστό και από δεν ξέρω γω τι, (δε μου ρχεται τίποτα καλό)

• Moderator

Α μπράβο. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Άρα; Ανοχή είναι η σωστή λέξη.

Ναι, γιατί η αστυνομία δεν το ξέρει. Ελάτε ρε παιδιά. Άπλώς δεν υπάρχει διάθεση να εφαρμοστεί ο νόμος, γιατί απ' τη μία οι μαγαζάτορες θα χάσουν κόσμο, απ' την άλλη θα έχουν γίνει τα λαδώματα.. όπως γίνονται συνήθως τα πράγματα.

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή..

Τώρα , με το συμπάθιο, πετάς ρουκέτες, που ούτε ξέρεις ούτε μπορείς να αποδείξεις.

Τώρα , με το συμπάθιο, πετάς ρουκέτες, που ούτε ξέρεις ούτε μπορείς να αποδείξεις.

Εντάξει και εσύ με το συμπάθειο προσπαθείς να παίξεις με λέξεις και να πείσεις για πράγματα που τα γνωρίζουν και οι πέτρες. Άσε το λάδωμα που ανέφερα (λάδωμα στην Ελλάδα? ποτέ μα ποτέ! αλλά ας τ αφήσουμε γιατί θα πάει αλλού η συζήτηση).

Δηλαδή μας λες ότι η αστυνομία ούτε που έχει φανταστεί ότι συμβαίνει αυτό με τα τασάκια ή ότι παραβιάζεται η νομοθεσία του καπνίσματος; Σοβαρά τώρα;

• Moderator

Δηλαδή μας λες ότι η αστυνομία ούτε που έχει φανταστεί ότι συμβαίνει αυτό με τα τασάκια ή ότι παραβιάζεται η νομοθεσία του καπνίσματος; Σοβαρά τώρα;

To που μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα είναι ότι ΔΕΝ είμαι εκπρόσωπος της Ε.Α., και κατά μείζονα λόγο ΔΕΝ ξέρω τί έχει φανταστεί και τί όχι.

To που μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα είναι ότι ΔΕΝ είμαι εκπρόσωπος της Ε.Α., και κατά μείζονα λόγο ΔΕΝ ξέρω τί έχει φανταστεί και τί όχι.

Εντάξει

Αν η αστυνομία δρούσε επί τη βάσει του τι φαντάζεται, μπορεί και να πήγαινε να κάνει έρευνες σε ένα χωριό στη Χαλκιδική, οπότε οι κάτοικοι θα άναβαν λάστιχα και θα έστηναν οδόφραγμα, το οποίο θα κινούσε ακόμη περισσότερες φανταστικές υποψίες, θα έπεφταν δακρυγόνα και...

... κάτι γιεγιέδες θα λέγανε ότι κάνει κατάχρηση εξουσίας. Για φαντάσου το.

Mea Culpa

Αν είναι έτσι, και εγώ ισχυρίζομαι ότι ο Samy Paraga μΕ έκλεψε....100.000 €.

Φίλος δεν τα έκλεψα ,τα είδα παρατημένα πάνω στο σεμεδάκι της τιβι σπίτι σου και σκέφτηκα πως αυτά τα φουκαριάρικα είναι ακηδεμόνευτα  ;D ;D  

No one wants an alien

Αν η αστυνομία δρούσε επί τη βάσει του τι φαντάζεται, μπορεί και να πήγαινε να κάνει έρευνες σε ένα χωριό στη Χαλκιδική, οπότε οι κάτοικοι θα άναβαν λάστιχα και θα έστηναν οδόφραγμα, το οποίο θα κινούσε ακόμη περισσότερες φανταστικές υποψίες, θα έπεφταν δακρυγόνα και...

... κάτι γιεγιέδες θα λέγανε ότι κάνει κατάχρηση εξουσίας. Για φαντάσου το.

Η αστυνομία όταν διαπιστώνει με τα μάτια της μία παρανομία, μπορεί να επεμβαίνει από μόνη της με βάση το νόμο. Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω.

Ως προς τα υπόλοιπα, μάλλον δε θέλετε να κάνετε διάλογο αλλά να τσακωθείτε, οπότε δε μ' ενδιαφέρει το θέμα. Δε θα πάρω φίλε μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου