klag10 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 εχω εναν ενισχυτη akai am-u3 ο οποιος στα πρωτα 20 λεπτα αρχιζει κε θερμενεται υπερβολικα! μπορω να αγορασω κανα δυο ανεμιστηρακια ν βρω μια πηγη ρευματος μεσα στο ενισχυτη και να τα τοποθετησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 Oχι φιλε μου να τον πας σε τεχνικο να τον παρακολουθησει και να βρη την αιτια της υπερθερμανσης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 Oχι φιλε μου να τον πας σε τεχνικο να τον παρακολουθησει και να βρει την αιτια της υπερθερμανσης. Πολύ σωστά. ΚΑι λαμβάνοντας υπόψη την αξία του ενισχυτή, θα προσέθετα "αν νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο". Ελπίζω ότι του έχεις λογικό φορτίο. 45άρης home hifi είναι. Δεν είναι για πολλά πολλά. Ανεμιστηράκια σε hifi ?? Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klag10 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2013 http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=12927&LANG=GR auta t hxeia exw sundemena panw tou ti lete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klag10 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση