sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Υστερα απο 4 μηνες αναμονης ηρθε το καινουριο μου ΜΩΡΟ... Αξιζε η αναμονη,ειχα και την m-ii αλλα την πουλησα επειδη δεν μου αρεσουν τα floyd rose και ο συνδιασμος alder-rosewood. Η m-i εχει alder-ebony χωρις floyd.To απολυτο metal οπλο. Και επειδη ακομη νιωθω παιδι ,μοιραζομαι αυτη τη χαρα μαζι σας. metal και φραπε!!!!
blackie Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Καλοπαικτη φιλε μου!!!! ουτε εμενα μου αρεσει το rosewood!! Maple η προτιμηση μου.. Με floyd rose..
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Ωραίο μωρό ;D. Minimal και μυρίζει καφρίλα. Πότε θα βγάλουν μια MII 7χορδη να γουστάρουμε την ζωή μας; Εγώ έχω το πιο φανταχτερό του ξαδερφάκι Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
noe13 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Αυτα ειναι...απολυτα μεταλ εργαλειο! Slow must go on....!!!!
Passive Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Καλοπαιχτη ! ρε συ , ειναι customia ? δεν την βρισκω την M-I στο σαιτ της ESP .
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Καλοπαικτη φιλε μου!!!! ουτε εμενα μου αρεσει το rosewood!! Maple η προτιμηση μου.. Με floyd rose.. ειχα μια suhr με maple , πολυ rock!! metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Very nice, καλόπαιχτη. Απλός 81 ε? Ευχαριστω. Nαι ,απλος emg 81. metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Ωραίο μωρό ;D. Minimal και μυρίζει καφρίλα. Πότε θα βγάλουν μια MII 7χορδη να γουστάρουμε την ζωή μας; Εγώ έχω το πιο φανταχτερό του ξαδερφάκι Αστερι!!!! Δυστυχως εχω μικρα δαχτυλα για 7 χορδη. Με παραγγελια την βγαζουνε.. metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Καλοπαιχτη ! ρε συ , ειναι customia ? δεν την βρισκω την M-I στο σαιτ της ESP . Ναι δεν υπαρχει πια στο εμποριο. Μονο με παραγγελια απο αντιπροσωπο. Περιπου 4 μηνες για την φτιαξουνε και να την στειλουνε. Εγω την παρηγγειλα μεσο ενος φιλου που εχει music store εδω στην Αλεξανδρουπολη και αυτος απο liolio θεσσαλονικη. Φυσικα εφαγε χερι. Τρεις επανω 13 αρες,τρεις κατω 12 αρες σε c# standard. Την κουμπωσαμε σε ενα peavey gsx(satriani head) με 2χ12 cab ,ζημια... metal και φραπε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση