grego_nisyros Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 γεια σας φιλοι μου! ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και ελπιζω να βγαλω ακρη.λοιπον... θελω να εχω δυο volume σε μια strat ,ενα για τον neck και το αλλο για τους αλλους δυο και ενα tone για ολους.μπορει καποιος να με βοηοησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Καλώς ήρθες! :) Θέλεις και 5-way διακόπτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 καλως σας βρηκα! ναι θελω να την κρατησω οπως ειναι με τον 5 θεσιο,απλα να κανω και αυτο αν γινεται. εχω βαλει και τον bridge στο tone ,αν παιζει ρολο σε αυτο που θα προτεινετε, γιατι με εχει βολεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Είναι λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς αλλά γίνεται. Τι 5-θέσιο διακόπτη έχεις? Είναι τύπου CRL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 εχω κι ενα τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Σχέδιο δεν μπορώ να σου σχεδιάσω αλλά μπορώ να στο εξηγήσω. Έχεις ιδέα από wiring? Για παράδειγμα ξέρεις ποιο είναι το κοινό ποδαράκι στον διακόπτη? Έχει ένα κοινό από κάθε πλευρά, υπ΄όψη ότι ο διακόπτης έχει δύο ξεχωριστές πλευρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 κατι λιγα.παντως το ποδαρακι που λες μαλλον θα το βρω με ενα πολυμετρο...ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Δεν χρειάζεται πολύμετρο και με το μάτι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 ωραια.για πες... ευχαριστω και για το ενδιαφερον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2013 Βρήκα τυχαία ένα σχεδιάγραμμα με 2 volume & 1 tone απλά το ένα volume είναι για τον bridge και το άλλο για neck/middle. http://www.briggsguitars.com/www/images/Strat_JSeaval.PDF Αν μπορείς να καταλάβεις αυτό τότε άνετα μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση