Προς το περιεχόμενο

Τεχνική - Γρήγορο alternate picking (σιδηροδρομικά riff!!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από 16/6 θα αρχίσω ξανά εντατικά και για να ανακτήσω το χαμένο έδαφος και για να βγει αυτός ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο Σουηδός!

πολυ καλα θα κανεις....αν και βλεπω τα εντατικα στο νοιζ δεν τα σταματησαμε χαχαχαχα!!!  ;D      ;D

;)

ο μετρονόμος είναι ο καλύτερός μας φίλος!!!

δυστυχως ναι...αν και τον εχουμε για εχθρο οι περισσοτεροι. Ο μετρονομος ειναι σαν την κλασσικη κιθαρα. Ξερεις οτι καπου υπαρχει μεσα στην αποθηκη αλλα δεν την αγγιζεις γιατι ξενερωνεις  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://reckoninghour.com/

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

δυστυχως ναι...αν και τον εχουμε για εχθρο οι περισσοτεροι. Ο μετρονομος ειναι σαν την κλασσικη κιθαρα. Ξερεις οτι καπου υπαρχει μεσα στην αποθηκη αλλα δεν την αγγιζεις γιατι ξενερωνεις  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ναι αλλά αν ξέρεις να παίζεις κομάτια για κλασσιή(πράμα που θα ήθελα) δεν ξενερώνεις καθόλου [move] 8)  8)  8)[/move]

Flying High Again

• Moderator

πολυ καλα θα κανεις....αν και βλεπω τα εντατικα στο νοιζ δεν τα σταματησαμε χαχαχαχα!!!  ;D      ;D

;)

Φεύγουμε για πενθήμερη,οπότε βρέθηκε λίγος χρόνος χαλάρωσης! ;D Εγώ γουστάρω μετρονόμο,είμαι ανώμαλος? ;D ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Φεύγουμε για πενθήμερη,οπότε βρέθηκε λίγος χρόνος χαλάρωσης! ;D Εγώ γουστάρω μετρονόμο,είμαι ανώμαλος? ;D ;D ;D

Πολύ καλά κάνεις  ;)

Flying High Again

θα σε ανταμείψω για την καλή σου προσπάθεια με αυτό

Flying High Again

• Moderator

θα σε ανταμείψω για την καλή σου προσπάθεια με αυτό

Παικταράς!!Σήμερα κάνω αφιέρωμα στον Randy Rhoads!!Έχω ό,τι πρόλαβε να βγάλει!Από Quiet Riot έως Ozzy!!  ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ο μετρονόμος ευτυχώς είναι καλός μου φίλος  ;D . Αυτό με την ταινία και το alternate το ξεκινάω απο τώρα xD . Τον μετρονόμο και το practice τα χα δεδομένα, απλά ήθελα να μάθω μήπως υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα licks για να εξασκηθώ ή κάποιος ιδιαίτερος - μαγικός!! τρόπος να κρατάω την πένα ώστε να με βοηθήσει στην ταχύτητα των συγκεκριμένων ριφφ

Καλησπέρα, θα θελα να μάθω αν υπάρχουν μαθήματα ονλαιν και αν υπάρχει συγκεκριμενη τεχνική για γρήγορο alternate picking, δε ξέρω καν αν το λέω σωστά ή αν υπάρχει κάποια άλλη ορολογία, αυτό που θέλω είναι να εξασκηθώ σε ριφφ του τύπου Amon Amarth - "Runes to My Memory" Metal Blade Records . Ενώ γενικά μπορώ να παίζω γρήγορα τρίηχα και ριφφ χωρίς να κουράζεται το δεξί χέρι, όταν πάω να παίξω ριφφ του τύπου όπως το εισαγωγικό στο παραπάνω τραγούδι κουράζομαι γρήγορα.

Μαθήματα γενικά alternate picking βρήκα, αλλά δεν έχω πρόβλημα σε γρήγορα ριφφ με alternate έχω πρόβλημα στα συγκεκριμένα, οπότε αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική-μάθημα-ορολογία θα θελα να με ενημερώσετε

Ειχα δοκιμασει τα παντα..

Ο θεος μου απο πιτσιρικας ειναι ο gilbert.

Τιποτα...τσαμπα βιβλια ,βιντεοκασσετες ,dvd

Αγορασα ενα προγραμμα μεσο ιντερνετ και μεσα σε ενα χρονο ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

The Wizard of Shred Blog.

metal και φραπε!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου