Adamo Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Καλσηπεριζω το φορουμ. προς το παρων δουλευω ενα shure beta 58Α και σκεφτομουν να παω σε κατι καλυτερο και ισως οχι δυναμικο. Η αλλη λυση που σκεφτομουν ειναι να καταφυγω σε μια προενισχυση. τι προτεινετε? Ο εξοπλισμος χρησιμοποιειται στανταρ 2 φορες την βδομαδα σε live,κυριως ακουστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Μια χαρα εισαι,δεν χρειαζεσαι καμμια αλλαγη και ΕΙΔΙΚΑ αυτο που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρειαζεσαι ειναι πυκνωτικο μικροφωνο για να τραγουδας live... :),το μικροφωνο που εχεις ειναι ενα απο τα std μικροφωνα τραγουδιου που υπαρχουν. Φυσικα δεν μας εδωσες ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο για το ΤΙ εξοπλισμο εχεις και πως τραγουδας,φανταζομαι και τωρα εχεις καποιας μορφης προενισχυση μια και χωρις προενισχυση δεν λαλανε τα μικροφωνα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 οταν λεω οχι δυναμικο εννοω condenser mic.Εχουν καλυτερη αποκριση? Συνηθως το σχημα ειναι 2 κιθαρες ηλεκτρικη ακουστικη. Στο ενα σχημα παιζω ακουστικη στο αλλο ηλεκττρικη. Ο εξοπλιμος δηλαδη κονσολα ηχεια κλπ ειναι του μαγαζιου,2 διαφορετικα. Και οι δυο εχουν behrniger ο ενας την eurodesk 8καναλη και ο αλλος pmp 6καναλη. το θεμα μου ειναι οτι πλεον στα αυτια μου,τωρα σε αυτο μπορει να φταιει οτι εχει αλλαξει ο τροπος που τραγουδαω η οι κονσολες,το beta μου ακουγεται μουντο,ως πρωτη σκεψη ειχα να παω στο απλο 58αρι. απλα αφου παω για αλλαγη ειπα μπας και ανεβω επιπεδο. προενισχυση δικια μου δεν εχω Στυλ τραγουδιου ειναι διαφορα,τωρα τραγουδαω κυριως ροκ αλλα παλαιοτερα,μπορει και στο μελλον εχω ασχοληθει και με λαικο και με μεταλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 οταν λεω οχι δυναμικο εννοω condenser mic Το ξερω και εξακολουθω να σου λεω να κατσεις στα αυγα σου. Απο τη στιγμη μαλιστα που ο εξοπλισμος των μαγαζιων που αναφερεις ανηκει στην κατηγορια you can't polish a turd.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 αρα εσυ θα προτεινες 1)προενισχυση 2)να κατσω στα αυγα μου γενικοτερα 3)να παω στο απλο που νομιζω εχει λιγοτερο περισσοτερο presence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 το 2 Με τετοιας...ποιοτητας μικροφΟνικες και Neumann KMS 104 να παρεις χαλια θα ακουγεσαι.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 οκ ευχαριστω για τις απαντησεις!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 το 2 Με τετοιας...ποιοτητας μικροφΟνικες και Neumann KMS 104 να παρεις χαλια θα ακουγεσαι.... πιο σωστα δεν θα μπορουσες να το πεις.... 8) Παρ ολα αυτα αν ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ θελεις να παρεις αλλο mic, μια δοκιμασμενη προταση condenser για φωνη ειναι το 87C.. www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση