kolossos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 καλησπερα στην παρεα σκευτομαι να αγορασω ενα φτηνο σετ εως 500€ για κατι μικροδουλειες οποθ δεν βολεθει και σε χωρο το μεγαλο σετ td-12 αλλα και γαι λογους μεταφορας και στησιματος μιας και θα την περνω ως εχει κατι που δεν κανω με την προλαλησα αφου εκεινη την προσεχω με θηκες κλπ κλπ. μεσα σε μια γρηγορη περιηγηση σκευτομαι κατα βαση στο dd 101 τησ ddrums ή στο dtx-400k θελω και αλλες προτασεις αν εχετε που να τις εχετε δοκιμασει ή ακομη αν εχετε ειδικα δει απο κοντα αυτα τα δυο σετ τις γνωμες σας !! ολες ειναι ευπροσδεκτες φυσικα θετικες και αρνητικες :) ευχαριστω για το χρονο σας Κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 TD-4KP V-Drums Portable HD-3 V-Drums Lite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Επαυξανω για το td-4 portable ιδιως εντυπωσιακα πρακτικο για μεταφορα και home practice αλλα και ποιοτητα ηχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimedevil666 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 εγω εχω φιλαρακι ενα σετακι alesis με εγκεφαλο roland td3 και 5 πιατινια και ειναι ισαξιο με το td4 πολυ λιγες διαφορες και το χω πολυ λιγο καιρο που παρεπιπτοντως τα πουλαω λογω στρατου αν σε ενδιαφερει στειλε μου η παρε με στο 6987235745 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση