Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Λέτε να τις διαλύσει τις χορδές το κέρμα; Γενικά δε τις κοπανάω με πολλή δύναμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rodney Toady Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Μπαα, εγώ δεν έχω σπάσει χορδή παίζοντας με κέρμα και τελευταία το χρησιμοποιώ πολύ. Αλλά έτσι κι αλλοιως αξίζει να το δοκιμάσεις κι ας πληρώσεις και καμία χορδή παραπάνω. Α, και μην σταθείς στον καθαρό ήχο, με λίγο (ή και...πολύ) overdrive γίνονται θαύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Εγω εκτος απο κερματα που το καθενα βγαζει και διαφορετικο ηχο μου αρεσει να παιζ και με την πισω πλευρα των κλειδιων,με το καπακι του μιλκο Lol, με το τσιγκινο καπακι της coca cola ,με στυλο ακομη και με τη συσκευασια προφυλακτικου εχω προσπαθήσει. ::) Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 ακομη και με τη συσκευασια προφυλακτικου εχω προσπαθήσει. ::) Φανταζομαι θα γλιστραγε ε ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Και που να δειτε ηχαρα που βγαζει η δαχτυληθρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 ακομη και με τη συσκευασια προφυλακτικου εχω προσπαθήσει. ::) Παίζει μεγάλο ρόλο αν είναι με γεύση ::) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Εγω παιζω με αυτες http://www.thomann.de/gr/dunlop_stainless_steel_051_pick.htm εδω και χρονια ή πιο σωστα με τη πρωτη απο τις πεντε που αγορασα αφου δεν εχει καμια φθορα. Ο ηχος ειναι πιο διαφανος/καθαρος, εγω ακουω διαφορα οπως και φιλοι που προτιμουν τις δικες τους μη μεταλλικες...καθαρα θεμα γουστου. Μη φανταστεις τεραστια διαφορα αλλα νομιζω οι περισσοτεροι αν παιξουν σε καθαρο ενισχυτη θα ακουσουν μια διαφορα. Τη συγκεκριμενη τη βρισκω πολυ βολικη γιατι ειναι λεπτη και μου ειναι πολυ βολικη για ακορντα. Επισης δε λυγιζει καθολου οποτε μπορω να παιξω και πολυ σκληρα ειδη μουσικης χωρις κανενα προβλημα. Για το σπασιμο χορδων οφειλεται αποκλειστικα ο παικτης και το στυλ του, προσωπικα εχω να σπασω χορδη πανω απο 15 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Φανταζομαι θα γλιστραγε ε ? αχαχαχαχα λιποθύμησα Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 οποιος ειναι φοιτητης καταλαβαινει τι βαρεμαρα ειναι να ψαχνεις τις πενες που εχεις χασει, στο πατωμα αν και γνωριζεις οτι ειναι κατω απο το κρεβατι σου αλλα βαριεσαι να το σηκωσεις. Γι αυτο παιζουμε με οτι να ναικαι οταν δεν εχουμε ουτε κερμα κοντα φτιαχνουμε και γ*** τα δαχτυλα ,αν και δεν ειναι τοσο για ηλετρικη φαση. Εχω χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα που ειναι πρακτικα για πενα. Το 20 λεπτο βγζει τον καλυτερο ηχο Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Εγω παιζω με αυτες http://www.thomann.de/gr/dunlop_stainless_steel_051_pick.htm εδω και χρονια ή πιο σωστα με τη πρωτη απο τις πεντε που αγορασα αφου δεν εχει καμια φθορα. Ο ηχος ειναι πιο διαφανος/καθαρος, εγω ακουω διαφορα οπως και φιλοι που προτιμουν τις δικες τους μη μεταλλικες...καθαρα θεμα γουστου. Μη φανταστεις τεραστια διαφορα αλλα νομιζω οι περισσοτεροι αν παιξουν σε καθαρο ενισχυτη θα ακουσουν μια διαφορα. Τη συγκεκριμενη τη βρισκω πολυ βολικη γιατι ειναι λεπτη και μου ειναι πολυ βολικη για ακορντα. Επισης δε λυγιζει καθολου οποτε μπορω να παιξω και πολυ σκληρα ειδη μουσικης χωρις κανενα προβλημα. Για το σπασιμο χορδων οφειλεται αποκλειστικα ο παικτης και το στυλ του, προσωπικα εχω να σπασω χορδη πανω απο 15 χρονια. Αυτές είναι αρχηγέ μου ,τανκ γιου :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση