KROKIDISG Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum! Εχω 2 ηχεία FBT MAXX 5A αυτοενισχυώμενα και ξαφνικα σημερα που πηγα να τα ανοιξω, το ενα δεν λειτουργουσε!!! :'( Του άλλαξα πριζα και καλώδιο ρευματος αλλά και πάλι τίποτα..... Τι μπορει να συμβαίνει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Η παραπανω φωτο ειναι σε φυσικο μεγεθος?... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KROKIDISG Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Αυτή η ασφαλεια βρισκεται στον διακοπτη, να τον βγαλω και να τον παω σε καποιο αντιπροσωπο ή σε εναν ηλεκτρονικο;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Αν αυτη η φωτο ισχυει, βρισκεται αναμεσα στο διακοπτη και την υποδοχη για το καλωδιο του ρευματος. http://www.scavino.it/img/fbt_maxx_5a_det2.jpg Βγαλε την ασφαλεια απο το ηχειο που δουλευει και δοκιμασε τη στο ηχειο που δε δουλευει για να σιγουρευτεις οτι αυτο ειναι το προβλημα (αν και ειμαι ψιλοσιγουρος). Δε χρειαζετα να το πας πουθενα. Ειναι πολυ ευκολο και μπορεις να το κανεις και μονος σου. Αν αυτο ειναι το προβλημα, δες στο μανουαλ τι ασφαλεια πρεπει να παρεις (logika einai slow-blow). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Γράφει και ακριβώς δεξιά από την υποδοχή την τιμή της, Τ2Α (2 amp slow blow). Αν έχει καεί/ανοίξει θα το δεις και με το μάτι, σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών θα βρεις, πάρε μερικές να έχεις γιατί συνήθως αυτά συμβαίνουν Κυριακή πρωί ή αργίες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Έχω το ηχείο Behringer Eurolive 210D στο οποίο ακούγεται πάρα πολύ έντονο μπάσο-βουητό ακόμα και όταν κλείνω τελείως το LOW και έχω στο τέρμα το HIGH. Είτε βάλω στο input απλά ένα μικρόφωνο και μιλήσω, είτε συνδέσω τον υπολογιστή και παίξει ένα mp3, είτε βάλω ένα αρμόνιο, ακούγεται πάρα πολύ μπάσσο και έντονο βουητό. Το LOW έτσι και το ανοίξω πάνω από το 1/4 της έντασης το μπάσσο γίνεται τρομερά ενοχλητικό που δεν μπορείς να ακούσεις μουσική. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Έχω το ηχείο Behringer Eurolive 210D στο οποίο ακούγεται πάρα πολύ έντονο μπάσο-βουητό ακόμα και όταν κλείνω τελείως το LOW και έχω στο τέρμα το HIGH. Είτε βάλω στο input απλά ένα μικρόφωνο και μιλήσω, είτε συνδέσω τον υπολογιστή και παίξει ένα mp3, είτε βάλω ένα αρμόνιο, ακούγεται πάρα πολύ μπάσσο και έντονο βουητό. Το LOW έτσι και το ανοίξω πάνω από το 1/4 της έντασης το μπάσσο γίνεται τρομερά ενοχλητικό που δεν μπορείς να ακούσεις μουσική. Τι μπορεί να φταίει; Αν δεν ειναι γειωση, μαλλον καποιος πυκνωτης στη τροφοδοσια went bananas... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Αυτό επισκευάζεται; κοστίζει πολύ; Μπορεί και ένας ηλεκτρονικός να το φτιάξει ή χρειάζεται εξειδικευμένο service? (και αν ναι που υπάρχει service της Behringer?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί και ένας ηλεκτρονικός να το φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση