Panar Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Thanx dude!! Παντως πανω απο το 1 στο master δεν μπορεις να τον ακουσεις...Ειναι Π Ο Λ Υ - Π Ο Λ Υ δυνατος....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bokos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 mpravo, gamoooo, apo thomann? f50? poso synolika to malli, mas ton proteineis file? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panar Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 1670. Δεν εχω προλαβει ακομα να τον "ακουσω" σωστα!! ( δυστυχως υπαρχει και ενας μικρος αδερφος που διαβαζει διπλα.. :evil: ) απο τα λιγα που καταλαβα παντως για τα 5 λεπτα που τον ακουσα..ειναι εργαλειο..σε μερικες μερες που θα μπω στο studio που εχει τεραααααστιο χωρο , εκει θα τον ¨καταλαβω¨ πραγματικα!!!! Παντως μιλαμε οι Αμερικανοι σε κατι τετοια ειναι θεοι..Πολυ οργανωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bokos Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 mpravo και καλορίζικος....ειμαι κι εγώ ψημένος. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikaros Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αλλος ενας στην οικογενεια των boogie.Εχω εναν απο την σειρα caliber και ειμαι υπρευχαριστημενος!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση