ex-bokos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά αυτόν τον πολυβραβευμένο τον ρημάδι τον f50 τον αγόρασε κανένας? Θα ήθελα μια αξιοπρεπή γνώμη καθώς οι μέχρι τώρα δημοσιευμένες είναι ολίγον φτωχές και οι περισσότερες βασίζονται σε άλλα μοντέλα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γενικώς τη σειρά F δεν την συμπάθησα ιδιαίτερα.Πέρα απο κάποιους ωραίους lead ήχους που είχα βγάλει με έναν F30 δεν μου έκανε κάποιο κλικ να δω τι παίζει. Πολυβραβευμένοι γιατι;Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ενισχυτές σε αυτά τα κυβικά κατα τη γνώμη μου.Τι μόνο και μόνο για να πούμε ότι έχουμε MESA σε προσιτή δήθεν τιμή; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Χαλαρα ο χειροτερος Boogie που εχω ακουσει ποτε...κακα τα ψεμματα οι φτηνες σειρες της Boogie suck big time.... :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mayonaise Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ενταξει, δεν ειναι το καλυτερο μερος της παραγωγης της εταιρειας αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλος ενισχυτης. Τα 'ημιβρωμικα' του με ειχαν ενθουσιασει!! Και στο κατω κατω, νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερος του Marshall DSL601. ΠΟΛΥ καλυτερος! Οχι, δεν τον εχω και μαλλον ουτε προκειται! Απλα γιατι με λιγοτερα λεφτα θα αγοραζα τον DeVille της Fender. Αλλα αυτα ειναι γουστα. Ειναι καλος ενισχυτης και εχει και πολυ gain (για καποιον που το χρειαζεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panar Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας και απο εμενα. Τον f-50 τον περιμενω και θα τον εχω τελη του μηνα. Περιμενετε νεοτερα...!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panar Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά αυτόν τον πολυβραβευμένο τον ρημάδι τον f50 τον αγόρασε κανένας?Θα ήθελα μια αξιοπρεπή γνώμη καθώς οι μέχρι τώρα δημοσιευμένες είναι ολίγον φτωχές και οι περισσότερες βασίζονται σε άλλα μοντέλα...? Πιστευω αυτο το link να σε βοηθησει λιγακι. http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?s=&threadid=885856&perpage=20&pagenumber=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bokos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 τελικά ο φίλος Panar έδωσε τα σωστά φώτα. THANX DIMITRIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 κατα πασα πιθανοτητα θα αγορασω εναν αυριο οποτε μολις ερθει θα σας πω παντως εχω παιξει και με F30 και με F50 και δεν συμφωνω οτι ειναι μαπα. Ειναι φοβεροι ενισχυτες. Μπορει για καποιον να μην ειναι αυτο που ψαχνει, αλλα τουλαχιστον για μενα ειναι οτι πρεπει. http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panar Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια καλησπερα.. Σημερα το μεσημερι ηρθε ο mesa.. ...και δεν εχω λογια.. 8O :oops: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2006 luck bastard..... Με γεια ρε! Αντε να δούμε για τον δικό μου πόσο θα περιμένω.... http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση