sotos9 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δε θα τις ελεγα αγριες... Ο ορισμος της αγριας για μενα ειναι η el34... 25 βαττ και αρπαζει... θα τις ελεγα "ακαμπτες"... Εχουν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ headroom και δε τσιτωνουν με τπτ... Eιναι και 50 Βαττ η μια... Ο SLO δε νομιζω να εκανε γι'αυτα που παιζεις...τουλαχιστον σε μια ενταση οπου δε θα εχανες την ακοη σου...ο avenger εχει αυτο το χαρακτηρα...αλλα SLO με το μαστερ γυρω στο 7,δεν υπαρχει ενισχυτης που να μπορει να τον ματσαρει...αλλα μιλαμε για ωτοασπιδες-προστασιες-προφυλακτικα-αντισεισμικα μετρα κοκ... Φιλε blackie εισαι γνωστης και γουσταρω, συμφωνω με τα λεγομενα σου. Ειχα πολυ πραμα απο gear ποτε μα ποτε δεν ειμουνα ευχαριστημενος.Marshall amp και τελικο,boogie ενισχυτη και τελικο ,engl,soldano preamp και αλλα αρκετα κατα καιρους.Αγοραζω -πουλαω.Δυστυχως μενω Αλεξανδρουπολη και δεν εχω την δυνατοτητα ακροασης και δοκιμηςπριν λιγες μερες πουλησα ενα κεφαλι boogie f-100 απαραδεχτο gain. Το συγκεκριμενο soldano δεν το εχω παιξει.Θα το ηθελα πολυ. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 επειδη πορωθηκα!! hot rod plus 100 metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 more gain ????? τι θελεις να παιξεις? Φιλε Σωτο,το preamp ειναι soldano based ?βγαζει αρκετη engl-υλα...μπορει να εχει να κανει με τις ΚΤ88 βεβαια... Aυτά δεν είναι αυτιά, ραδιογωνιόμετρα είναι ;D...είπαμε όχι και ΤΟΣΟ ανάλυση ρε doctores, σε λίγο θα μας κουρδίζετε την κιθάρα με sms εσείς....Έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Καλό, καλό. Ερώτηξη ούνο. Ποιό τραγούδι παίζεις στην αρχή? Ερώτηξη ντούε. Σε τι έχεις κουρδίσει? Ρε blackie μπάς και έχεις μετοχές στην soldano? ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Καλό, καλό. Ερώτηξη ούνο. Ποιό τραγούδι παίζεις στην αρχή? Ερώτηξη ντούε. Σε τι έχεις κουρδίσει? Ρε blackie μπάς και έχεις μετοχές στην soldano? ;D Ολα αυτα που παιζω σχεδον ειναι riffs και leads απο την μπαντα μου.(bacchanalia)Στα γεραματα την ξαναειδαμε deathαδες.. Και αυτο που παιζω στην αρχη δικο μου ειναι. Κουρδισμα c# standard με drop b metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Χέσε τους ενισχυτές. Με τέτοιες ριφάρες (δεν υπερβάλλω) με ότι και να παίξεις καφρίλα θα ακουστεί. Thumbs up. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Χέσε τους ενισχυτές. Με τέτοιες ριφάρες (δεν υπερβάλλω) με ότι και να παίξεις καφρίλα θα ακουστεί. Thumbs up. Thanks φιλε, χαχαχα ετσι ειναι.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Καλό, καλό. Ερώτηξη ούνο. Ποιό τραγούδι παίζεις στην αρχή? Ερώτηξη ντούε. Σε τι έχεις κουρδίσει? Ρε blackie μπάς και έχεις μετοχές στην soldano? ;D μακαρι να ειχα ρε octapus... εχω μετοχες στη soldano οσο εσυ στην engl... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση