fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 H λυση σου βρισκεται στο 1:02:05 What would r'n'r be without feedback. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Το κομματι δεν ειναι ροκερολ ομως ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 και ειδα οτι σε αρκετα σημεία με σφυριζει Υ.Γ. Μου σφυρίζει η κιθάρα... Κι εγω το ίδιο προβλημα έχω ;) (κρυο το ξερω ;D ) (οφ τόπικ...το ξέρω.. :P :P ;D ;D ;D ) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε με ένα πρόγραμμα που προσφέρει time-frequency analysis (Wavelets/short time fourier κτλ) 'όπως το adobe audition - εκεί βλεπεις πως μετβάλλεται το συχνοτικό περιεχόμενο στο χρόνο. Το audition σου δίνει την δυνατότητα να "σβήσεις" ή να μειώσεις την ένταση σε συχνοτικές περιοχές στο χρόνο (έχει και άλλες λεπτομέρεις η θεωρία, πχ trade off ανάλυσης στο χρόνο και στη συχνότητα). Έτσι μπορείς να ελαττώσεις την ένταση του σφυρίγματος με πολύ καλύ ακρίβεια στο χρόνο που εμφανίζεται: Λογικά θα βρίσκεται σε κάποιες αρμονικές και επειδή το Time Frequency analysis είναι colour-coded με βάση την ένταση θα το εντοπίσεις εύκολα και έχει και εργαλειάκια που μπορείς να μειώσεις την ένταση όπως σου είπα. ΤΟ είχα χρησιμοποιήσει παλιά για να αφαιρέσω κάτι θορύβους από παίξιμο με ακουστική από το σύρσιμο των δαχτύλων αλλά δυστυχώς δεν το έχω πλέον (ήταν στη δουλειά την οποία δεν την έχω ούτε αυτή αυτή τη στιγμή). Υπάρχει κάποιο demo από την adobe αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να σώσεις τη δουλειά σου. Πιστεύω λόγω κάποιας σχετικής εμπειρίας με επεξεργασία σήματος ότι αυτή η μέθοδος είναι ίσως η καταλληλότερη για τέτοιες δουλειές. Καλή τύχη neeq! PS: Και γώ πάντως είμαι φαν του feedback!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση