Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Πάρε και το δεύτερο (τελευταίο) λιγάκι πιό καθαρό από το προηγούμενο. Στο πρώτο έχει αφαιρεθεί όλη η συχνοτική περιοχή που σφυρίζει. Στο δεύτερο έχουν αφαιρεθεί και οι θόρυβοι - χτυπήματα από την κιθάρα. Δοκίμασε αν σου κάνουν. Είναι λιγάκι έως πολύ πρόχειρα. Συγγνώμη δεν είχα χρόνο στη διάθεσή μου για λεπτομέρειες. Υ.Γ. Μιλάμε για σκέτη ταλαιπωρία. Ο κώδικας (του φόρουμ) θέλει αναβάθμιση. example_guitar_2_b.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Είναι λίγο εξτρίμ το equalising, ειδικά στο πρώτο. Χανει την ποιοτητα της κιθαρας που ηθελα να αποδωσω (και περα απο το σφυριγμα, ετσι τη θελαμε να βγει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Όπως σου είπα, το έκανα πρόχειρα. Ένας επαγγελματίας ηχολήπτης (δεν είμαι), θα σου το κάνει πολύ καλύτερα. Υπάρχει και η άλλη λύση, το ξαναπαίζει(ς), που για μένα είναι η καλύτερη ;) Υ.Γ. Αν βρω χρόνο ίσως σου κάνω ένα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι αναγκη να μπαινεις σε κοπο. Βολευτηκα με το κοψε ράψε. Αλλιως ισως το ξαναγραψουμε. Απλα εχουμε μια αποσταση 50χλμ και δεν πολυ ευκολο να βρω χρονο τωρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 ...Απλα εχουμε μια αποσταση 50χλμ και δεν πολυ ευκολο...Σου το γράφει και σου το στέλνει με email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 παρε κι αυτο ειναι με editing (cut,copy,paste) example_guitar123.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Και, άντε, εσύ δεν το άκουσες. Ο κιθαρίστας δεν το άκουσε; Είναι ένας εκ των δύο κοπρόσκυλων που παίζουν αυτά τα punk fluid; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Ενας τρόπος για να το μαζέψεις είναι να κάνεις fade out στις ουρές της νότας που σφυρίζει αδιάφορα και μικρά fade in στην νοτα που ακολουθεί, μέσα σε ένα wave editor. Εκανα ενα πολύ γρήγορο δείγμα στο οποιο μετα μπορείς να προσθέσεις και λίγο βαθος ή delay για να μη φαίνεται καθόλου το πείραγμα. Αλλά είναι τόσο απλό να το ξαναγράψεις... Υ.Γ. Μανώλη. Σιγα μη φταίει ο κώδικας... :) Υ.Γ. Μου σφυρίζει η κιθάρα... example_guitar_fade.mp3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Και, άντε, εσύ δεν το άκουσες. Ο κιθαρίστας δεν το άκουσε; Είναι ένας εκ των δύο κοπρόσκυλων που παίζουν αυτά τα punk fluid; Οχι, αυτοι δε σφυριζουν :P Μπορει να το ακουσε ο κιθαριστας, μπορει και να το εκανε επιτηδες, δεν ξερω. Αλλωστε είναι ωραιο στοιχείο σε ενα λάιβ, απλά στην ηχογραφηση ακουστηκε ασχημα. Εγω επρεπε να αποφασισω επι τόπου αν μου αρεσει, πριν φυγω. Ενας τρόπος για να το μαζέψεις είναι να κάνεις fade out στις ουρές της νότας που σφυρίζει αδιάφορα και μικρά fade in στην νοτα που ακολουθεί, μέσα σε ένα wave editor. Εκανα ενα πολύ γρήγορο δείγμα στο οποιο μετα μπορείς να προσθέσεις και λίγο βαθος ή delay για να μη φαίνεται καθόλου το πείραγμα. Αλλά είναι τόσο απλό να το ξαναγράψεις... Υ.Γ. Μανώλη. Σιγα μη φταίει ο κώδικας... :) Τα δοκιμασα ολα τα automations, με την ενταση, να μπαινει εκει delay, να μπαινει κομπρεσορας μονο εκει και αλλα τετοια. Τελικα το εφερα με κοψε ραψε. Υ.Γ. Μου σφυρίζει η κιθάρα... Κι εγω το ίδιο προβλημα έχω ;D (κρυο το ξερω :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Κι εγω το ίδιο προβλημα έχω ;D (κρυο το ξερω :D ) ;D ;D ;D +100 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση