mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Σε μεγαλους διαγωνισμους υπαρχουν χορηγιες, αλλα σε αρκετους, τα δωρα τα βαζει αυτος που κανει το διαγωνισμο. Και δεν χρειαζεται το επαθλο να ειναι ακριβο παντα :). Ομως θεωρω οτι το μεγιστο επαθλο στις πρωτες θεσεις ειναι η προβολη και μετα η στηριξη του κοσμου σε εναν καλο ενδεχομενως κιθαριστα. Εμαθα πολλους κιθαριστες απο διαφορους διαγωνισμους που ειδα. Ετσι ειχα μαθει τον απιστευτο Vinai Trinateepakdee, τον Danielle Gottardo και πολλους πολλους αλλους. Κοινως.. αν εχεις κατι να πεις σαν μουσικος και σαν κιθαριστας, θεωρω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να βρεις λιγο γρηγοροτερα κοσμο να σε ακουσει. Πολύ σωστά ο Felipe Praino τρεις συμμετοχές έχει σε διαγωνισμούς οι δύο είναι πρωτιές και η άλλη αξιοσημείωτη απ'τον Gottardo σύνολο 4 βίντεο έχει αλλά με τις προβολές που πήρε και τα likes έδειξε ότι έχει να πει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Βλέπω στο youtube κάτω απ'το entry stel andre φοβερές κριτικές αλλά την καλύτερη την είδα στο 2ο top comment απ'το βίντεο του διαγωνισμού.Οπότε το παραθέτω: now that is an entry! damn.. /watch?v=vDI-f6mV2V8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Ναι υπαρχουν αρκετα καλα σχολια και η στηριξη του κοσμου ειναι το μεγαλυτερο καλο σε ολη την προσπαθεια. Χαιρομαι που εχει καλη αποδοχη απο τον κοσμο το παιξιμο μου. Αν και θελω ακομα δουλεια. Η προσπαθεια και το ταξιδι συνεχιζονται! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Ναι υπαρχουν αρκετα καλα σχολια και η στηριξη του κοσμου ειναι το μεγαλυτερο καλο σε ολη την προσπαθεια. Χαιρομαι που εχει καλη αποδοχη απο τον κοσμο το παιξιμο μου. Αν και θελω ακομα δουλεια. Η προσπαθεια και το ταξιδι συνεχιζονται! όντως γιατί η στήριξη του κόσμου είναι το σημαντικότερο πράγμα...ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν τα καλά entries πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια οι προβολές ξεπέρασαν τις 6.000.Πότε είπαμε βγαίνουν τα αποτελέσματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια οι προβολές ξεπέρασαν τις 6.000.Πότε είπαμε βγαίνουν τα αποτελέσματα ? Ευχαριστω φιλε! Αποτελεσματα θα δω καπου τωρα αρχες Μαιου μολις επιστρεψω απο εξωτερικο. Ναι βλεπω παει καλα απο προβολες το βιντεο. Μολις επιστρεψω θα παρω μερος σε αλλους 2 διαγωνισμους ισως και θα ετοιμασω κ κατι δικα μου. Εχω πολυ δουλεια! ;D My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ευχαριστω φιλε! Αποτελεσματα θα δω καπου τωρα αρχες Μαιου μολις επιστρεψω απο εξωτερικο. Ναι βλεπω παει καλα απο προβολες το βιντεο. Μολις επιστρεψω θα παρω μερος σε αλλους 2 διαγωνισμους ισως και θα ετοιμασω κ κατι δικα μου. Εχω πολυ δουλεια! ;D εξωτερικό ? καμιά καλή συναυλία έχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Βρισκομαι Στοκχολμη κ γενικα παντα κατι καλο θα βεις εδω. Αλλα τα καλα φεστιβαλ ειναι το καλοκαιρι.. οπως κ να χει.. για να μην ξεχνιομαστε.. :) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 ναι όντως είναι ωραία η Σουηδία ειδικά αν κάνει και καλό καιρό 8) 8) αλλά όπως και να'χει δεν ξεχνιόμαστε ποτέ... άσχετο κάνει καλό καιρό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 και οι προβολές συνεχίζουν να ξεφεύγουν 8.000 + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση