Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΦΙΛΩΣ? ΑΦΤΟ ΙΝΕ? http://www.noiz.gr/index.php?topic=197499.0 ;D Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο οποιος δεν συμφωνησει με αυτο που δειχνει στο 6.30 (οτι δηλ.η LP εχει τον ιδιο ...ηχο...και στο..κσυλινο.. ;D...μερος της ταστιερας και στο...πλαστικο....) μαλλον εχει λιιιιγο..αδικο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Τί! ... Ορθοδοντικός? ... Μίλα ρε Πέρι ;D Tελικα mother fucker ειναι ο τυπος!!!Οχι ορθοδοντικος με τιποτα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια,το βιντεο το ανεβασα γιατι πιστευω οτι καποια αυτα που λεει εχουν "εν μερη" βαση και καποια αλλα ειναι χαζομαρες. Οποιος αφιερωσε λιγο χρονο να δει το βιντεο και να καταλαβει τι λεει (εκτως και αν αυτος που ειδε το βιντεο γνωριζει μονο την λεξη μαδερφακερ) θα ειδε και οτι πιο πολυ βριζει καποιους τυπους (που υπαρχουν και στο δικο μας φορουμ ομολογουμενως) σε ξενο πολυ γνωστο φορουμ. Γενικα προσπαθει (αλλοτε επιτυχημενα και αλλοτε αποτυχημενα) να "καταρηψει" μερικους μυθους που υπαρχουν. Εγω δεν θα σταθω στο τι πιστευω για τον ανθρωπο σαν χαρακτηρα (επειδη βριζει ή οχι) αλλα στο οτι ειναι επαγγελματιας και φυσικα αυτα που λεει τα πιστευει επειδη εχει χρονια εμπειριας στην πλατη του (αν δεν ηταν σωστος πιστευω οτι θα το ειχε κλεισει απο καιρο το μαγαζακι του) http://wiki.answers.com/Q/Who_is_Scott_grove Αν π.χ. στο βιντεο δεν ηταν αυτος αλλα ο greg koch θα ειχαν αλλη βαρυτητα τα λεγομενα του ? Προς θεου δεν βαλλω εναντιον σου.Αφου σου αρεσαν αυτα που λεει και ο τροπος που τα λεει καλα εκανες και το ανεβασες. Στ αληθεια..ειναι δυνατον ποτε να χει δικιο ενας ανθρωπος που αγνοει το τι σημαινει σεβασμος στον ΑΓΝΩΣΤΟ? :-\ Σε οποιοδηποτε θεμα... :P ;D Δεν υποστηριζω πουθενα οτι ασπαζομαι αυτα που λεει πληρως.και φυσικα δεν ειναι ο τροπος που τα λεει αλλα αυτα που λεει. ;) .Γι'αυτο και ζητησα απο αυτους "θα δουν" το βιντεο να εκφρασουν την γνωμη τους ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 (εκτως και αν αυτος που ειδε το βιντεο γνωριζει μονο την λεξη μαδερφακερ) Το μαδερφακερόμετρο είναι σαν το ασούμετρο βρε φίλε ... ... ό,τι και να σου πει ο άλλος ... μετά απο τριάντα ας ούμε ... σου μένει ... μόνο το ας ούμε! ;D ;D ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε μία επιχειρηματολόγηση, η φερεγγυότητα του τι λέει κάποιος προσδιορίζεται και από το ποιος και πως το λέει. Από την άλλη αν περιμένεις να ακούσεις από τον άλλο αυτό που πιστεύεις και μόνο, δεν παίζει ρόλο τίποτε άλλο. Θα το αποδεχτείς και ως σωστό. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Σε μία επιχειρηματολόγηση, η φερεγγυότητα του τι λέει κάποιος προσδιορίζεται και από το ποιος και πως το λέει. Από την άλλη αν περιμένεις να ακούσεις από τον άλλο αυτό που πιστεύεις και μόνο, δεν παίζει ρόλο τίποτε άλλο. Θα το αποδεχτείς και ως σωστό. ;) Νομίζω ότι οι 2 αυτές προτάσεις είναι το ρεζουμέ του thread,με την δεύτερη να καταδεικνύει ότι είσαι σε περίοδο φόρμας audiokostas. Όσο για την ουσία των όσων λέει.. Αδυνατώ να συγκεντρωθώ στην ουσία των λεγόμενων ενός μεσήλικα redneck που γελοιοποιείται με σεξιστικές κινήσεις ή βρισιές,έχοντας μπερδέψει το youtube με το saloon του χωριού του. Τον συγκεκριμένο τον έχω ξαναδεί σε άλλο video,τον έχω googlάρει και έχω να πω ότι δεν έχει το υπόβαθρο να το παίζει αυθεντία ούτε στον ύπνο του. Μουσικοί σαν και του λόγου του υπάρχουν εκατοντάδες στην Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Αδυνατώ να συγκεντρωθώ στην ουσία των λεγόμενων ενός μεσήλικα redneck Ποιο το κακο που ειναι μεσηλικας; Αν ηταν 20 χρονων θα ειχαν περισσοτερη αξια οσα λεει; (εχω περασει κι εγω τα 40 και θιχτηκα :P ) ...έχοντας μπερδέψει το youtube με το saloon του χωριού του. Το ΥΤ ειναι το saloon του χωριου του οπως και να 'χει. ;D Εκτος αν το λες μονο και μονο για την εντονη χρηση των... γαλλικων του. Τα οποια, κατα τη γνωμη μου, δεν υποβαθμιζουν την ουσια οσων λεει - αν τελικα ειναι σωστα. Αλλα και να μην ειναι, γνωμες ειναι αυτες. Ο καθενας εχει τη δικια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Ποιο το κακο που ειναι μεσηλικας; Αν ηταν 20 χρονων θα ειχαν περισσοτερη αξια οσα λεει; (εχω περασει κι εγω τα 40 και θιχτηκα :P ) Το ΥΤ ειναι το saloon του χωριου του οπως και να 'χει. ;D Εκτος αν το λες μονο και μονο για την εντονη χρηση των... γαλλικων του. Τα οποια, κατα τη γνωμη μου, δεν υποβαθμιζουν την ουσια οσων λεει - αν τελικα ειναι σωστα. Αλλα και να μην ειναι, γνωμες ειναι αυτες. Ο καθενας εχει τη δικια του. Όταν βλέπω κάποιον στην ηλικία του πατέρα μου(50) να πιάνει τα αχαμνά του για να μας εξηγήσει το Big Daddy inlay στην ταστιέρα και σε άλλο σημείο να προσομειώνει αιδοιολειχία,τον θεωρώ αξιολύπητο. Αν ήταν κανάς πιτσιρίκος θα είχε το ελαφρυντικό της νεανικής @#$%^^... Αλλά το θέαμα ενός μεσήλικα να κάνει τέτοιες καγκουριές δημόσια είναι τραγικό. Ναι,εκεί πάει το saloon και σε όσα γράφω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Όσο για την ουσία των όσων λέει.. Αδυνατώ να συγκεντρωθώ στην ουσία των λεγόμενων ενός μεσήλικα redneck που γελοιοποιείται με σεξιστικές κινήσεις ή βρισιές,έχοντας μπερδέψει το youtube με το saloon του χωριού του. Απο τη στιγμη που δεν εχεις απαντηση για την ουσια τι ποσταρεις ακριβως? την κριτική σου για τους τροπους του?αυτο ειναι το θεμα του βιντεο?για το διαταυτα υπαρχει καποια απαντηση? Ο λαθος τροπος δεν καθιστα και τα επιχειρηματα λαθος ετσι σκεφτονται μονο οσοι βλεπουν τα θεματα επιφανειακα η οσοι πολιτικαντηδες θελουν να κερδιζουν τις εντυπωσεις.Με τη δικη σου λογικη δηλαδη καλυτερα ενας γλυκομιλητος και ευγενικος πολιτικος πχ που λεει αρλουμπες με εφραδεια παρα ενας ερειστικός που λεει αληθειες με ακομψο τροπο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Απο τη στιγμη που δεν εχεις απαντηση για την ουσια τι ποσταρεις ακριβως? την κριτική σου για τους τροπους του?αυτο ειναι το θεμα του βιντεο?για το διαταυτα υπαρχει καποια απαντηση? Ο λαθος τροπος δεν καθιστα και τα επιχειρηματα λαθος ετσι σκεφτονται μονο οσοι βλεπουν τα θεματα επιφανειακα η οσοι πολιτικαντηδες θελουν να κερδιζουν τις εντυπωσεις.Με τη δικη σου λογικη δηλαδη καλυτερα ενας γλυκομιλητος και ευγενικος πολιτικος πχ που λεει αρλουμπες με εφραδεια παρα ενας ερειστικός που λεει αληθειες με ακομψο τροπο..... Είναι πρωτίστως θέμα αισθητικής... 8) Όσο για την ουσία,είδες εδώ και 2 σελίδες να έγραψε κανείς κάτι αντίθετο για το γεγονός ότι μεταξύ rosewood και maple σε κιθάρα με τα ίδια specs δεν προκύπτει αλλαγή ήχου μιας και η χορδή δεν ακουμπάει καν,αλλά ούτε τίθεται θέμα διαφορετικής συμπεριφοράς τάστων λόγω ταστιέρας,ώστε να αντεπιχειρηματολογήσω και εγώ με τη σειρά μου; Όσο για τη δεύτερή σου παράγραφο solάρεις και εξάγεις συμπεράσματα μόνος σου. Απλά δε γουστάρω ξερόλες γελοίους πουθενάδες που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική να με έχουν στο μπινελίκι επί 15 λεπτά χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση