audiokostas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά.....U only have to read the signs ;D ;D ;D ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Σταύρο, αν σε ξαναπιάσω αδιάβαστο, θα ψήσω τον Λάκη να κάνουμε electro-dub-techno-rave γκρουπ και θα σε υποχρεώσουμε να παίξεις μαζί μας ηλεκτρονικά τύμπανα! ;D Oυπς.. :-[ Σορρυ. Μεσα για ελεκτρονταμποτεκνορειβ μπαντα!!! Αλλα θα παιζω ηλεκτρικο τουμπερλεκι,να σε συνοδευω που θα απολαμβανεις την υπεροχη αισθηση των Goodyear... :P :D Απο τη στιγμη που δεν εχεις προβλημα με γειτονες να παρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ακουστικα τυμπανα . +1 τοτε. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 άμα γουστάρεις πεζοναύτες...πάσο...δεν σε είχα για τέτοιο... :o ;D Μα όχι, δεν εννοούσα... Δηλαδή, εγώ για τη γειτόνισσα έλεγα, όχι τους πεζοναύ... Σκατά, δεν μαζεύεται με τίποτα. Άντε να αποδείξω τώρα ότι δεν είμαι ελέφαντας... ;D Μην ανακατεύεσαι αγαπητέ χορδοσφίχτη. Εδώ μιλάμε για τομάρια. :) Αλλα θα παιζω ηλεκτρικο τουμπερλεκι,να σε συνοδευω που θα απολαμβανεις την υπεροχη αισθηση των Goodyear... :P :D Α, όλα κι όλα, εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα κοπανάω! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 @marathon δεν ηξερα οτι εχεις παρτιδες με πεζοναυτες!!!Εχουν μεινει απο τοτε που η βαση ηταν στον Μαραθωνα ; τιποτα ξεπεσμενοι θα ειναι ετσι; Εσυ Χαρουλη αλλη φορα να προσεχεις που βαρας τα ... ::).γιατι καλλιο νοα σου βγη το ματι παρα τ'ονομα. Ακομη και ο MARATHON ΣΕ ΕΚΡΑΞΕ (ατομο σοβαρο δηλαδη 8) 8)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση