audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Για πια απάντεισει ίνε το έσχως ρε πεδιά; Με παρεξηγήσατε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Τουλάχιστον ελπιζω η εργασία να είναι σχολική... ::) https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 εμας γτ δε μας βαζαν τετοιες εργασιες στο σχολειο κ γραφαμε ολο κατι μακακιες!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 ::) ::) ::) εσχος.. Είσαι σίγουρος τέκνον μου ότι όντως πας σχολείο? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 8: demi κατασταση,Ξεκινησα αυτοδιδακτος αλλα συνεχησα με μαθηματα Δεν κάνεις και εσύ κανένα μάθημα ορθογραφίας...για να μην τα χώνουμε μόνο στο μικρό... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Είσαι σίγουρος τέκνον μου ότι όντως πας σχολείο? ;D ....γιατί το σωστό είναι... έσκος ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Όποιος δεν θέλει (ή φοβάται) να απαντήσει, παρακαλώ να μην χαλάει το θρεντ με άσχετα σχόλια. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 ....γιατί το σωστό είναι... έσκος ;) κε ωμως Τω σοστω ινε εσκως For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 έχεις δίκιο είναι με ''ω'' rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 1η ερώτηση: Πόσο καιρό ασχολείσαι με την μουσική? Αιώνες..και δυστυχώς επιμένω ακόμα.... ;D 2η ερώτηση: Ειδικεύεσαι και σε άλλα όργανα εκτός από αυτά που παίζεις στη μπάντα σου? (Ποια είναι αυτά) Δεν έχω πλέον ,κανονική, μπάντα οπότε τα παίζω όλα και συμφέρω... ;D...παιζω με..σχετικη επιτυχία ντραμς,μπάσο και πλήκτρα και για όλους (πλην του Μαραθωνα που ειναι καρεκλας) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ minimal κιθάρα... ;D...εννιοτε γκαρίζω κι ολας (τραγουδάω) 3η ερώτηση: Πιστεύεις πως ένας μουσικός πρέπει να είναι κλειστόμυαλος ? Ναι. 4η ερώτηση: Θεωρείτε πως πρέπει να κάνετε κάποια θυσία για την μπάντα σας? Εάν ναι ποια? Εχω αναγκαστει να κανω sex με ολες σχεδον τις τηλεπαρουσιαστριες που μας παρουσιασαν στην εκπομπη τους τα τελευταια 20 χρονια,επισης και με κατι μοντελες σε καμμια 10αρια ντεφιλε που παιξαμε καθως και καμμια δεκαρια ηθοποιες σε 3 ταινιες που εκανα τη μουσικη.....δεν μου αρεσε καθολου αλλα I DID IT FOR THE BAND! 5η ερώτηση: Με ποιους τρόπους προωθείτε την μπάντα σας? Με το sex. 6η ερώτηση: Τι αισθήματα νιώθετε όταν παίζετε με την μπάντα σας? Τρυφεροτητα και ευαισθησια (σημαντικα και τα 2 για το καλο sex πανω στο οποιο εχω βασισει την καρριερα μου) 7η ερώτηση: Tι γνώμη έχετε για την πειρατεία? Ο Johnny Depp ηταν καλος πειρατης,ο Keith καλυτερος. 8η ερώτηση: Είστε αυτοδίδακτος, ή έχετε κάνει κάποια σπουδή? Χωρις ΩΔΕΙΟ δεν κανεις τιποτα φιλως.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση