gregg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Ποσο ομορφο! (με την πρωτη ευκαιρια τσιτωνετε τα ηχεια σας για το ακουσετε σωστα) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Οταν βλεπεις μπροστα μπροστα στο κοινο, ενηλικους ανδρες, τοτε ξερεις και πριν ακουσεις ότι προκειται για καλη μουσικη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stelios789 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Τέρμα ανεβαστικό κομμάτι.Μου θυμίζει κάτι από τα παιδικά μου χρόνια.Είχα καιρό να το ακούσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Α ρε Γκρεγκ, γι'αυτό πας μπροστά, ακούς σπουδαία μουσική! ;) Είσαι βέβαια αρκετά μικρός, αυτό που χαρακτηρίζεις όμορφο, για κάποιους απο (εμάς) τους παλιότερους είναι μύθος... Απο τα πιό αγαπημένα μου κομμάτια ever, ούτε μία δεν τόχω ακούσει χωρίς ν'ανατριχιάσω, τη συγκεκριμμένη εκτέλεση δεν τη γνώριζα, εξαιρετική, ευχαριστώ! Οι κυρίες δικαιούνται όλο τον σεβασμό που μπορούμε να διαθέσουμε... Και κάτι απο πιό παλιά, πριν ακόμα γεννηθείς ;D, ένα υπέροχο τραγούδι του Springsteen με το οποίο εν πολλοίς ταυτίστηκαν τα κορίτσια ;D. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Fantastique Ηλια!! Θα ηθελα να παραθεσω αλλο ενα βιντεο απο αυτη τη σειρα των live! Δειτε το! (ειδικα αν σας αρεσουν οι Vaya Con Dios) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 εγω γουσταρω αυτο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Άπαιχτο! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση