KROKIDISG Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά!!! Μόλις πήρα ενα x50. Θέλω να του φορτώσω καποιους ήχους που βρήκα. Έχω υπολογιστή MAC, έβαλα το cd του, εγκατεστησα το x50 editor όμως δεν μου το ανοίγει και μου εμφανιζει αυτο το μήνυμα "You can't open the application X50 Editor because PowerPC applications are no longer supported." :-[ Τι μπορεί να συμβαίνει;;; Να σημειώσω οτι το καλώδιο usb δεν ειναι δικο του αλλα το αγορασα. Υπάρχει άλλος τρόπος να του φορτώσω ήχους;;; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Για δες αυτο... http://www.korg.com/uploads/Download/KORG%20X50%20Editor%20v1.0.5_633660016471710000.dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KROKIDISG Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου το εφτιαξα τελικα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση