UnderGround Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 εγω λεω το νεο θεμα του noiz να ειναι MAΥΡΟ ως ενδειξη πενθους για το χαμο του παλιου καλου noiz. τι λετε??συμφωνειτε?? :roll: Πεστα,πεστα...... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι μαμάααα; :?: :D :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Τι λέτε ρε; Πάτε καλά; Το χρώμα του noiz επιβάλλεται να είναι vintage 3-color sunburst! ¶ντε μη σας πλακώσω όλους εδώ μέσα!!! 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σκέψου πως η πλειοψηφία των μελών είναι μικροί και βράζει το αίμα τους. Μην τους διεγείρουμε κιόλας και μας … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν γίνεται να υπάρχουν 2-3 επιλογές χρωμάτων, αν είναι εύκολο βασικά.. και να επιλέγουμε ας πούμε; και να γίνει ενα δημοψήφισμα και να επιλεχτουν τα τρία πρώτα χρώματα.. αν γίνεται βέβαια. Εγώ είμαι "παραθυράκιας" και μαρέσει το μπλέ.. θέλω όλα να είναι μπλέ να ταιριάζουν με τις μπάρες των windows! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 γιατι οχι ενα cherry sunburst? Ψηφιζω υπερ ενος cherry sunburst για να ταιριαζει με το μπασο μου. ;D Τι ξεθαψα παλι... http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Παρακαλώ όταν ανακαλύπτετε τέτοια θέματα σε περιοχές του forum όπως το "about noiz" να μην τα πειράζετε, να μην τα μυρίζετε και να ζητάτε αμέσως βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο. Επίσης, αν κάποιος άγνωστος κύριος σας μιλήσει και προσφερθεί να σας δώσει καραμέλες ή χορδές, αρνηθείτε ευγενικά, απομακρυνθείτε γρήγορα και πείτε το σε κάποιον μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Xaxaxaaxaxaxaxa (ωπ... greeklish...) χαχαχαχαχαχαχαχαα..... ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Οι επιλογές για την αισθητική του site δεν έχουν τεθεί σε δημόσια αξιολόγηση: παραμένουν αποκλειστικό δικαίωμα του admin. Πολλώ μάλλον όταν η αρχική αμφισβήτησή τους έχει γίνει σε κατ' εξοχήν παρα-επιστημονική βάση, και το "ξέθαμά" τους προδίδει υπερβολική βαρεμάρα εκ' μέρους του ξεθάβοντος. (μετάφραση: MuddyPete, βρες κάτι άλλο να κάνεις). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις