Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 ονομα δεν θυμαμε αλλα εαν ψαξεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο θα το βρεις. ναι προστατευει απο υπερταση(δεν ειναι σταθεροποιητης). το μονο θεμα ειναι οτι αμα δεχτει υπερταση και καει η ασφαλεια που εχει μεσα το πετας και παιρνεις καινουριο. ενω σε καποια αλλα μπορεις να αλλαξεις αυτην την αφαλεια A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 ονομα δεν θυμαμε αλλα εαν ψαξεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο θα το βρεις. ναι προστατευει απο υπερταση(δεν ειναι σταθεροποιητης). το μονο θεμα ειναι οτι αμα δεχτει υπερταση και καει η ασφαλεια που εχει μεσα το πετας και παιρνεις καινουριο. ενω σε καποια αλλα μπορεις να αλλαξεις αυτην την αφαλεια ΟΚ ευχαριστώ! Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 σε παλιοτερο θεμα ,ειχαν προταθει καποια απο εδω http://www.tele.gr/gr/products/electrological/stabilizers επειδη κι εγω ψαχνω να βρω τη συσκευη που παρεχει και σταθεροποιηση του ρευματος αλλα και ασφαλεια ,πιστευετε οτι το TVR-1500VA θα κανει τη δουλεια .?επισης επειδη βρισκεται λιγο μακρια ο ασπροπυργος ,εχετε καποια παρομοια συσκευη να προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2013 Σταθεροποιητή χρειάζεστε για τα ευαίσθητα πεταλάκια και ψηφιακά συστήματά σας. Το APC (και τα ομοειδή) που λέει ο Σάκης είναι απλοί surge protectors και καλό είναι να υπάρχουν σε όλες τις συσκευές που είναι ευαίσθητες στις διακοπές του ρεύματος (όχι τόσο γιατί διακόπτεται το ρεύμα αλλά γιατί στο ανεβοκατέβασμά του έρχεται με spikes). Όταν λέμε όλες εννοούμε ακόμα και τα σύγχρονα πλυντήρια ή ψυγεία που έχουν πλακέτες ("εγκεφάλους") ευαίσθητες στις αυξομειώσεις του ρεύματος. Ο λαμπάτος σας να ξαναθυμίσω δεν έχει τέτοια προβλήματα (εξαιρουμένων βέβαια των κεραυνών που θα σας βγάλει "φυσικό overdrive" ;D). Από την άλλη ένα πολύπριζο που έχει φίλτρο EMI/RFI κακό δεν κάνει σε κανένα. Η πλειονότητα των φθηνών του εμπορίου που έχω δει εσωτερικά, είναι μάλλον φθηνοκατασκευασμένα, ακόμα και τα επώνυμα. Μια στιβαρή κατασκευή πολύπριζου με diy φίλτρο δεν είναι μεγάλη υπόθεση και σίγουρα καλυτερη από τις πλαστικοκινεζιές. Από την άλλη ποιός έχει την όρεξη...... Και αξίζει όντως; Εξαρτάται. Κατά την άποψή μου, συνήθως το πρόβλημα είναι πρωτογενές (κακά γειωμένο/υλοποιημένο όργανο, κακή γείωση σπιτιού, όλα τα όργανα σε μία αλυσίδα, πηγές θορύβου κλπ) και η λύση του "κουκουλώματος" δεν δουλεύει πάντα. Από την άλλη ένα καλούτσικο πολύπριζο με ρελέ για υπερτάσεις και ένα υποτυπώδες φίλτρο EMI/RFI, κακό δεν νομίζω ότι θα κάνει. Με 30-40 ευρώ θα βρείτε. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να χρειάζεστε σταθεροποιητή τάσης για ερασιτεχνικές εφαρμογές αλλά να ξέρετε ότι μία σοβαρή (σε ποιότητα αλλά και αποθέματα ρεύματος) μουσική υλοποίηση, δεν κοστίζει λίγο. Κάποιος ειδήμων μπορεί να τα πεί και καλύτερα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση