Προς το περιεχόμενο

Σταθεροποιητης τασης-πολυπριζο

Adamo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να γίνει στίκυ! Οποιος δεν έχει προστασία να πάρει, γιατί με τις βροχές και τις περικοπές θα πληρώνουμε και τη ΔΕΗ και το σέρβις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

λοιπον εκανα την εξης ανακαλυψη.αρχικα το ρευμα ειναι σιγουρα ενα θεμα,ειδικα στο μαγαζι,γιατι το πεταλι του φιλου τελικα μαλλον καηκε.

Αλλα,

προκαλει θορυβο ενα καλωδιο τελικα και η κιθαρα αλλα δεν παιζει να εχει θεμα γειωσης γιατι οταν ακουμπαω τα μεταλλα δεν σταματει ο θορυβος.εχω αλλαξει ολα τα ηλεκτρικα εκτος απο το jack.παιζει να φταιει αυτο η να εχει γινει καμια ψυχρη κολληση?

γιατι δοκιμασα στον ενισχυτη την ακουστικη και δεν εβγαζε κιχ

λοιπον εκανα την εξης ανακαλυψη.αρχικα το ρευμα ειναι σιγουρα ενα θεμα,ειδικα στο μαγαζι,γιατι το πεταλι του φιλου τελικα μαλλον καηκε.

Αλλα,

προκαλει θορυβο ενα καλωδιο τελικα και η κιθαρα αλλα δεν παιζει να εχει θεμα γειωσης γιατι οταν ακουμπαω τα μεταλλα δεν σταματει ο θορυβος.εχω αλλαξει ολα τα ηλεκτρικα εκτος απο το jack.παιζει να φταιει αυτο η να εχει γινει καμια ψυχρη κολληση?

γιατι δοκιμασα στον ενισχυτη την ακουστικη και δεν εβγαζε κιχ

Τι κιθαρα εχεις ?

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

μια les paul replica η οποια ομως εχει υποστει ολικη επαναφορα. εχω αλλαξει μαγνητες,ποτανσιομετρα γεφυρες τα παντα.μονο το jack εχει μεινει ιδιο.

μια les paul replica η οποια ομως εχει υποστει ολικη επαναφορα. εχω αλλαξει μαγνητες,ποτανσιομετρα γεφυρες τα παντα.μονο το jack εχει μεινει ιδιο.

Με το πολύμετρο μπορείς να πάρεις μια γνώμη αν έχεις παντού γείωση ή αν δεν έχεις πολύμετρο μπορίς να κάνεις το εξής.

Αφού έχεις συνδέσει την κιθάρα άνοιξε τα καπάκι από τα ηλεκτρικά και με ένα καλώδιο μπορείς να ακουμπάς κάθε εξάρτημα με την γείωση και μόλις θα δεις ότι σταμάτισε ο θόρυβος τότε εκεί υπάρχει κάποια ανεπαρκής ένωση.

Για παράδειγμα έχεις την μία άκρη στην γείωση της κιθάρας και ξεκινάς με την άλλη και ακουμπάς πρώτα τα ποτ αν δεν σταμτίσει ο θόρυβος τότε πας στην γέφυρα της κιθάρας(ποου εκεί την κόβω να είναι)αν σταματίσει ο θόρυβος τότε εκεί είναι που χρειάζεται έλεγχος αν γειώνει σωστά.

Το καλύτερο είναι να τα χέρια σου να ακουμπάνε στο μονομένο μέρος του καλωδίου για να μην γίνεις εσύ η επαφή που θα γίνει η γείωση και μπερδευτείς.

Ακόμα και μα το πολύμετρο(μπίπερ)καμιά φορά δεν φαίνεται η ψυχρή κόλλιση.

Εαν όλα είναι ΟΚ τότε η κιθάρα μπορεί να χρειάζεται θωράκιση.

Κοίτα και για πολύμπριζο υπέρτασης γιατί είναι κρίμα να κάψεις κανένα blackstar  ;D

Πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλό το πολύμπριζο.

Καλή ευκολία και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε  ;)

Flying High Again

την γειωση της κιθαρας που θα την καταλαβω μεσα στα ηλεκτρικα,ειμαι λιγο ασχετος με αυτα τα ηλεκτρολογικα.

η γεφυρα δεν ειναι γιατι οταν την ακουμπαω δεν σταματει ο θορυβος.

την γειωση της κιθαρας που θα την καταλαβω μεσα στα ηλεκτρικα,ειμαι λιγο ασχετος με αυτα τα ηλεκτρολογικα.

η γεφυρα δεν ειναι γιατι οταν την ακουμπαω δεν σταματει ο θορυβος.

Το jack έχει ένα παξιμάδι αν το ακουμπίσεις εκεί ή στ πάσα που πιάνει το παξιμάδι τότε βρίσκεις την γείωση.

εννοεις οποιοδηποτε καλωδιο φανταζομαι ε?

Ακόμα και το καλώδιο της κιθάρα(αν και είναι λίγο γομάρι για αυτή την δουλειά) μπορείς φτάνει να ακουμπάς τις ίδιες επαφές π,χ τα καρφιά που είναι το σήμα (από την μαύρη μονωσούλα και πάνω)

Flying High Again

Εγώ έχω ένα τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/299908/VMARK-AVR-500D.html και... κοιμάμαι ήσυχος.

Υποστηρικτικά μηχανήματα τα αγοράζεις μια φορά και ξενοιάζεις. Δεν έχει GAS εδώ:)

ακολουθησα τις οδηγιες του βασιλη και δεν αλλαξε τιποτα.Αλλα ανακαλυψα οτι βγαζει θορυβο μονο  στην θεση neck η bridge.Στην μεσαια θεση δεν ακουγεται κιχ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου