just_me Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 :o :o :o :o Ειπα πως θα το παλεψω για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο αλλα τελικα δε μου κατσε το backing track 8) (λεμε τωρα ::)) Αντε τωρα τι γλιτωσες τυχερε αφου δε θα συμμετασχω το πρωτειο το εχεις στα σιγουρα ;D ;D ;D !!! http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Σοβαρά τώρα επειδή έχω δει πολλά takes γι'αυτόν το διαγωνισμό αυτό είναι το καλύτερο που έχω δει.Ανυπομονώ να δω αυτό. Yiannis Papadopoulos 1st Place 8th LIVE4GUITAR CONTEST WINNER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Σε μια εβδομάδα τα αποτελέσματα http://live4guitar.com/article/8th-live4guitar-competition-1-hour-left Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Σοβαρά τώρα επειδή έχω δει πολλά takes γι'αυτόν το διαγωνισμό αυτό είναι το καλύτερο που έχω δει.Ανυπομονώ να δω αυτό. Yiannis Papadopoulos 1st Place 8th LIVE4GUITAR CONTEST WINNER +1 ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Μπορουμε να συνεισφερουμε καπως στην νικη του φιλου ? Καμια ψηφοφορια κτλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Μπορουμε να συνεισφερουμε καπως στην νικη του φιλου ? Καμια ψηφοφορια κτλπ ? υπάρχει κρητική επιτροπή...έτσι θα βγει ο νικητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 υπάρχει κρητική επιτροπή...έτσι θα βγει ο νικητής Δικοι μας ειναι.Δεν χανουμε με τιποτα. ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε Γιαννή άψογος όπως πάντα,καλή επιτυχία ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Οι νότες και το παίξιμό σου μου φέρνουν στο μυαλό εκείνα τα πορτοκαλί πικάντικα φυστίκια που βγάζουν στα μπαρ μαζι με το ποτάκι : ολοστρόγγυλα, πεντανόστιμα και εθιστικά :) Αυτά είναι... Όταν ο άνθρωπος είναι ποιητής όλα έχουν σχέση με όλα! Και όταν ο άνθρωπος είναι μουσικός στα πάντα φαίνεται! Μπράβο ρε Γιάννη και από μένα και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Δικοι μας ειναι.Δεν χανουμε με τιποτα. ;D ;D άμα είναι κριτική κρητική επιτροπή τότε είναι που δεν χάνουμε τίποτα ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση