John Papaducci Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό.. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!! www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Γιάννη, καταιγιστικό και συνάμα μελωδικότατο σόλο! Φοβερό παίξιμο, τεχνική και ήχος! Μπράβο και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 οπως παντα...μετριος ;D κορυφαια τεχνικη οπως παντα,ομως αυτο δεν ειναι το καλυτερο σου για μενα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Papaducci Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά. Καλή επιτυχία σ'όλους όσους συμμετέχουν. 8) www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 οπως παντα...μετριος ;D Το σημαντικό είναι ότι προσπαθει το παιδι και καποια μερα, ισως βγαλει ενα αξιοπρεπες αποτελεσματάκι ;D Κατι ασχετο Γιαννη. Με κιθαρα στα χερια γεννηθηκες? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 σε ειχα 'ξαναπετυχει' και σε καποιο αλλο σολο- βιντεακι ,τι σχολιασμος να γινει , τα εχεις ολα shredding και μελωδια/συναισθημα στην τελεια αναλογια καλη επιτυχια και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλέ μου Γιάννη...μήπως έχει μπλέξει με ουσίες; ;D ;D Επί του θέματος:Ο καλύτερος ,στο συγκεκριμένο είδος, που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. :) Το shred συνήθως δεν μου αρέσει διότι χρησιμοποιειται επιδεικτικά κατα κόρον και δίχως ο παίχτης να χει επίγνωση του τι πατάει και τι θα βγει προς τα έξω.Εδώ έχουμε άλλη περιφτωσης...μπράβο!! :D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλή επιτυχία !!! Πάμε για πρωτιά 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μας χ%#ζεις ρε Γιαννάκη μεσημεριάτικο?? ;D Μην ξαναλέμε τα ιδια.... Απλά World Class. Οι νότες και το παίξιμό σου μου φέρνουν στο μυαλό εκείνα τα πορτοκαλί πικάντικα φυστίκια που βγάζουν στα μπαρ μαζι με το ποτάκι : ολοστρόγγυλα, πεντανόστιμα και εθιστικά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο και από δω μέσα και καλή επιτυχία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση