pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μας λες λιγα λογια για το πως γινεται; Πολυ ωραιο Αν googlαρεις swirling θα βρεις βιντεακια που θα σε βοηθησουν να καταλαβεις καλυτερα απο γραπτες περιγραφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου είδα και την κιθάρα και έχω να πω ότι είσαι ταλεντάκι. Έκανες πολύ ωραία δουλειά. Άξιος. Από πάνω πέρασες κάνα βερνίκι; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου είδα και την κιθάρα και έχω να πω ότι είσαι ταλεντάκι. Έκανες πολύ ωραία δουλειά. Άξιος. Από πάνω πέρασες κάνα βερνίκι; Στη κιθαρα 20gloss βερνικι νερου και στο μπασο βερνικι νιτρου 100 gloss που εγινε γκαλιζερ και αλοιφαριστικε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ειναι σιγουρα θεμα τυχης αλλα αν το δουλεψεις αρκετα μπορεις να προσεγγισεις αρκετα αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν αποτελεσμα. To swirling είναι από τις καλύτερες τεχνικές κατά τη γνώμη μου.Άμα δε βγει με την πρώτη επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει και δυνατότητα για δεύτερη προσπάθεια ή πρέπει πρώτα να στεγνώσει το χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 To swirling είναι από τις καλύτερες τεχνικές κατά τη γνώμη μου.Άμα δε βγει με την πρώτη επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει και δυνατότητα για δεύτερη προσπάθεια ή πρέπει πρώτα να στεγνώσει το χρώμα? Μπορεις να καθαρισεις το χρωμα και οσο ειναι φρεσκο σκουπιζοντας το ειτε να το τριψεις μς γυαλοχαρτο οταν αυτο στεγνωσει. Και στις δυο περιπτωσεις ομως θα πρεπει να προσεξεις να μην βγαλεις το primer (το χρωμα που εχεις ως βαση δηλαδη) Μπορεις να κανεις οσες προσπαθειες θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλη δουλεια Μπράβο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση