pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Decal=χαλκομανία Ξέρω ότι το συγκεκριμένο κρακελέ δεν είναι νίτρο. Απλώς λέω ότι όταν αναφερόμαστε σε vintage βαφή συνήθως εννοούμε nitro (το οποίο καμιά φορά "σπάει" αλλά όχι όπως το δικό σου κρακελέ). Το πιναπ δεν ειναι χαλκομανια οπως και τα γραμματα στο πισω μερος του μπρατσου. Το βερνικι τωρα πανω απο τα χρωματα ειναι κι αυτο υδατοδιαλυτο αλλα θα μπορουσε να ειναι και νιτρου γιατι δεν θα επηρεαζε τα χρωματα. Στο μπασο πανω απο το swirl εχω χρησημοποιησει βερνικι νιτρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Το πιναπ δεν ειναι χαλκομανια οπως και τα γραμματα στο πισω μερος του μπρατσου. Και τι είναι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Και τι είναι? Ειναι τυπωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι τυπωμενο Πάνω στη κιθάρα?....Σαν τα δικά μου? http://www.customshop.gr/?btp_work=the-gigers-tribute-tele Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάνω στη κιθάρα?....Σαν τα δικά μου? http://www.customshop.gr/?btp_work=the-gigers-tribute-tele Φανταστικη δουλεια. Ναι ειναι τυπωμενο αλλα με αλλη μεθοδο που μπορει να εφαρμοστει και σε καμπυλες επιφανειες και εχει και διαφανεια αν προσεξεις θα δεις οτι μεσα απο το πιναπ φαινεται το crackle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 αν προσεξεις θα δεις οτι μεσα απο το πιναπ φαινεται το crackle. έχω καταλάβει πλήρως τι εννοείς ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Να καταλάβουμε κι εμείς; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Να καταλάβουμε κι εμείς; Όχι κύριος....αφού βλέπεις...υπάρχουν μυστικά του επαγγέλματος ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixelvvood Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Να καταλάβουμε κι εμείς; Ειναι μια τεχνικη που χρησιμοποιω στη δουλεια μου και μου επιτρεπει να ενσωματωνω εικονες στο ξυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση