aenimal Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 ok ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάει και αυτό. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimi_n Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ και πάλι όλους! αν κάποιον τον ενδιαφέρουν τα αποτέλέσματα μου στέλνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Έτοιμο, πότε θα έχετε αποτελέσματα; In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimi_n Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 έχω λίγο χρόνο ακόμα, οπότε θα το αφήσω λίγο να μαζευτούν κι άλλες απαντήσεις. έχουν απαντήσει 117 ατομα αλλα δυστυχώς μόνο 17 γυναίκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Κομπλε και απο εμενα. Καλη επιτυχια Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rene Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Αφού είχαμε ελλείψεις από το γυναικείο φύλο απάντησα και γω :D Καλή επιτυχία :) Νιώσε την δύναμη του Black Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PatMav Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Απάντησα κι εγώ. Να ρωτήσουμε και το σκοπό της εργασίας; The Living Room Recording & Rehearsal Studios - Μαρούσι, Αθήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimi_n Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Είναι μια προσπάθεια δημιουργίας στερεοτύπου χρήστη ενός μοντέλου μουσικής εκπαιδευτικήε εφαρμογής ώς προς το αν δουλέυει ποιο πολύ με το αυτί ή με παρτιτούρα.π.χ. εξετάζεται αν παίζουν ρόλο παράγοντες όπως αυτοί που περιέχονται στις ερωτήσεις (π.χ. φύλο, ηλικία, όργανο,σπουδές κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Έτοιμο :) πότε θα έχετε αποτελέσματα; μπορω να τα εχω οταν βγουν? ::) πάντως τα μουσικά είδη είχαν ελλείψεις. ;D http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση