THEOD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα , Παρουσιάζω κάποια απο τα video demo που έκαναν οι Ειρήνη Τορνεσάκη και ο Αστέρης Παπασταματάκης στον προσωπικό μου χώρο . καλή ακρόαση ;) Stepping Stone -Asterios Papastamatakis / Eirini Tornesaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 8) Sweet Sixteen - Asterios Papastamatakis / Eirini Tornesaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 8) Feel Like Making Love To You-Asterios Papastamatakis /Eirini Tornesaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπραβο, πολυ καλη δουλεια! Το παιξιμο στο nord δεν το σχολιαζω μιας και ο Αστερης ειναι φανταστικος σε αυτο που κανει και το κανει εδω και πολυ καιρο. Η Ειρηνη μου αρεσε πολυ! Πολυ ωραια χροια στη φωνη και πολυ συμπαθητικη παρουσια. Ο ηχος επισης πολυ καλος! Theod, συγχαρητηρια και για το χωρο σου που φαινεται πολυ ζεστος! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν και το θελω, δε θα πω πολλά. Μονο ενα πραγμα: ΥΠΕΡΟΧΟ. αντε δύο. ΤΕΛΕΙΟ. Χίλια μπραβο σε όλους σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Για τον Αστέρη τι να πω ;ειναι παιχταράς.Η Ειρήνη μ'άφησε κάγκελο!!Εξαιρετική χροιά (αυτή που μ'αρέσει) με ωραία σπασίματα και μια σέξι βραχνάδα :D που δεν βρίσκεις εύκολα ::).Μπράβο στη μικρή !!Το μόνο που θέλω να παρατηρήσω ειναι ότι αν έπαιζε ένα μπάσο και ένας ντράμερ με σκούπες θα ήταν το κάτι άλλο η φάση.Μπράβο Θόδωρε πάντα τέτοια. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 :o :o :o :o :o :o :o Χμμμ... αστέρι ο Αστέρης. Που είναι αυτό το αγόρι; Αθήνα; Θα ήθελε συνεργασία με μπάντα αξιόπιστων παππούδων, στο στιλ που παίζει; ;D ;D ;D Όποιος γνωρίζει, αναμένω pm all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Θενξ παιδιά ;) ο Αστέρης και η Ειρήνη είναι εξαιρετικοί μουσικοί , χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε κοντά και κάναμε αυτό το demo. :D :o :o :o :o :o :o :o Χμμμ... αστέρι ο Αστέρης. Που είναι αυτό το αγόρι; Αθήνα; Θα ήθελε συνεργασία με μπάντα αξιόπιστων παππούδων, στο στιλ που παίζει; ;D ;D ;D Όποιος γνωρίζει, αναμένω pm γερόντια έχετε περσοναλ μεσατζζζ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Για το τάλαντο των παιδιών ,δεν έχω να πω τίποτα,πως θα μπορούσα ο υλοτόμος άλλωστε ;D ..............Έχω να παρατηρήσω όμως ένα θέμα που άπτεται της αισθητικής και έχει σχέση με το ντύσιμο της κοπέλας. Το όλο σχόλιο γίνεται επειδή η συνολική παρουσίαση των οβιδεώνε ;D μου δίνει την αίσθηση μιας προαναγγελίας εμφανίσεων του ντουέτου,ή έστω της προσπάθειας να κάνουν κάπου ,κάποιες εμφανίσεις. Θα παρακαλούσα λοιπόν πολύ Theod να μεταφέρεις στη κοπέλα-με κάθε σεβασμό από μέρους μου-την άποψη πως το ντύσιμό της είναι εντελώς λάθος. Το λάθος παπούτσι ,με το λάθος μήκος φορέματος και η εντελώς λάθος ''ζώνη'' στο εντελώς λάθος σημείο του σώματος της κοπέλας . Δεν είμαι μόδιστρος ,ούτε έχω σχέση με το σπορ και δεν θα ανέφερα τίποτα ,αν δεν επρόκειτω για μια προσπάθεια που τραβάει για μέρη ''κυρίζικα'' και ''ιλουστρασιόν'' . Τώρα θα μου πεις ,μπορεί να παίξουν τα παιδιά στο Κακοσάλεσι στη ταβέρνα του Μπάμπη, με θεατές τη Σούλα Μπούλα και το Γιώργη το Νταβέλη . Δεν έχει σημασία ,εμείς οφείλουμε να υποστηρίξουμε σωστά τη παρουσία μας σε όλο της το φάσμα . Συγνώμη για το άσχετο της παρατήρησης ,αν αυτό δεν ήταν το ζητούμενο της παρουσίασης των οβίδεωνέ ;D και μπράβο στα παιδιά για το ταλέντο τους . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Samy aslani. Οχι παιζουμε. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση