Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Too expensive Mr Χναρακης... α) για πελάτες που ξέρουν τι θέλουν :) β) αυτοί οι πελάτες δεν είναι στην Ελλάδα ;) The best tobacco money can buy 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Μπορεί για την Yamaha να είναι σχέση ζήτησης - παραγωγής. Ναι ακουγεται λογικο απλα ειδα κατι καινουρια keyboards που βγηκαν (νομιζω ενα midi της cme) με breath controller input και θεωρησα πως δεν εχει πεθανει ακομα η παραγωγη του Και τι σχέση έχει αυτό; Υπάρχουν τόσα άλλα controllers & expressions που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Εκτός κι αν θέλεις μόνο μέσω φυσήματος και ειδικά για το σκοπό που περιέγραψα πιό πάνω. Εχει σχεση με την εννοια οτι αν υπαρχει καπου σε καταστημα ξεχασμενο,μεχρι να καταληξω πως μου χρειαζεται ενα breath και να παρω την αποφαση να το αγορασω,ενδεχομενως να εχει πωληθει. Οχι δεν ειμαι αρνητικος σε αλλα controllers,καθε αλλο που πιστευω πως ενα expression pedal θα κανει εξισου καλη δουλεια,απλα σκεφτομουν το breath σαν ενδεχομενο,δεν το εχω βαλει σε προτεραιοτητα,γι αυτο και δεν εξεταζω την "τσουχτερη" εναλλακτικη λυση που ανεφερες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Ναι ακουγεται λογικο απλα ειδα κατι καινουρια keyboards που βγηκαν (νομιζω ενα midi της cme) με breath controller input και θεωρησα πως δεν εχει πεθανει ακομα η παραγωγη τουΔεν είπες κανείς ότι έχει "πεθάνει", απλώς δεν το βάζουν πλέον όλοι καθ'ότι υπάρχουν άλλες λύσεις, πιό ευέλικτες αν θες, για μεγαλύτερο φάσμα midi προϊόντων. Εχει σχεση με την εννοια οτι αν υπαρχει καπου σε καταστημα ξεχασμενο,μεχρι να καταληξω πως μου χρειαζεται ενα breath και να παρω την αποφαση να το αγορασω,ενδεχομενως να εχει πωληθει.Ψάξε - ρώτησε σε καταστήματα, μπορεί να βρεις κάποιο ξεχασμένο. Έστω και μεταχειρισμένο, γιατί όχι. Την δουλειά σου θα την κάνεις, να πάρεις μία γεύση στην πράξη. Οχι δεν ειμαι αρνητικος σε αλλα controllers,καθε αλλο που πιστευω πως ενα expression pedal θα κανει εξισου καλη δουλεια,απλα σκεφτομουν το breath σαν ενδεχομενο,δεν το εχω βαλει σε προτεραιοτητα,Το expression pedal, θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Αυτό όμως που διαφέρει 100% είναι ο τρόπος που θα το κάνει ο χρήστης. Αν γνωρίζεις και ξέρεις να δουλέψεις με breath controller, τότε μόνο breath controller σου κάνει. Γνώμη μου. Άλλωστε κάποια πράγματα όπως αυτά που προανέφερα είναι πολύ πιό εύκολα για κάποιους να γίνουν με/από breath controller. γι αυτο και δεν εξεταζω την "τσουχτερη" εναλλακτικη λυση που ανεφερες ;DΑυτή η λύση σαφώς και δεν αφορά εσένα. Αφορά μυημένους στο άθλημα που ζητούν αυτόνομο hardware με complex λειτουργίες. Υ.Γ. Εάν κατάλαβα καλά, δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ breath controller, στην πράξη. Ότι έχεις ακούσει - δει από youtube κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Ναι μονο απο βιντεο εχω δει,απλα εχω την περιεργεια να δω τον τροπο λειτουργιας του,ισως και να ενθουσιαζομαι ευκολα ξερω γω... :P Βασικα ουτε expression διαθετω αλλα ειτε θελω εκφραση σε πνευστα ειτε οχι,καποια στιγμη στο προσεχες μελλον θα αποκτησω γιατι χρειζεται γενικοτερα...και λογικα θα με καλυψει πληρως και στα πνευστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Ναι μονο απο βιντεο εχω δει,απλα εχω την περιεργεια να δω τον τροπο λειτουργιας του,ισως και να ενθουσιαζομαι ευκολα ξερω γω... :P Βασικα ουτε expression διαθετω αλλα ειτε θελω εκφραση σε πνευστα ειτε οχι,καποια στιγμη στο προσεχες μελλον θα αποκτησω γιατι χρειζεται γενικοτερα...και λογικα θα με καλυψει πληρως και στα πνευστα Αρχικά, προσπάθησε να εκμεταλλευθείς τα όποια controllers έχει πάνω του το keyboard που έχεις ή θα πάρεις. Σε αυτά τα controller μπορείς να αναθέσεις διάφορες λειτουργίες. Παράλληλα, αγόρασε κι ένα expression pedal, δεν πάει χαμένο. Στην αρχή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πέντε πράγματα και σύντομα θα σου χρειαστεί και για άλλα πράγματα (π.χ. Volume). Όσο για το breath controller, άσε το για αργότερα, γνώμη μου. Θα σε συμβούλευα κάποια στιγμή να το δοκιμάσεις ο ίδιος, για να έχεις πιό ξεκάθαρη εικόνα του τι και πως. Τι είδος μουσικής παίζεις; Το όποιο "breath controller" θα σε βοηθήσει αλλά δεν θα σε κάνει καλύτερο μουσικό. Πρέπει πρώτα να είσαι καλός μουσικός και μετά καλός χειριστής του όποιου controller, για να το αξιοποιήσεις κατάλληλα έτσι ώστε να βγάλεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαφορετικά, θα καταλήξει αργά ή γρήγορα στις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Εχω ενα keystation pro 88 οποτε απο κοντρολλερς εχω πολλα διαθεσιμα για αναθεση,αλλα το expression pedal πιστευω κ γω οτι ειναι must,καποια στιγμη θα αποκτησω ενα. Η μουσικη που παιζω ειναι ακυρη με αυτο που μπορει να προσφερει το breath controller,απλα εχω αρχισει ενα cover σε κομματι pink floyd και πιστευω θα συνεχισω και σε αλλα,τα οποια κομματια εχουν σαξοφωνα και θελω μια πιστη προσομοιωση,ειδα και το ex5 που ανεφερα πιο πανω που προσφερει physical modeling (περαν του ηχου του που μου αρεσε πολυ) και σκεφτηκα πως το breath ισως ηταν ο επικρατρεστερος συνδυασμος.Αυτο που λες περι μουσικου ειναι απολυτα σωστο...θελω να κατσω να μελετησω δρομους blues ετσι ωστε να βγαλω ενα σωστο αποτελεσμα κ ας μην ειναι με physical modeling... Οκ,θα αφησω προς το παρων τοτε το breath,αφου και το expression εχει ιδιο αποτελεσμα,στην τελικη αν συνηθησω το expression μετα ισως να μην θελω να δοκιμασω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Παρε μια κομματαρα παρακατω και τσεκαρε τον πληκτρα στην εισαγωγη που παιζει το υπερσπανιο Yamaha VL7 (με physical modelling) μεσω breath controller. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Αυτός που παίζει την εισαγωγή ποιός είναι; Κάποιον μου θυμίζει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Federico Gonzalez Pena. Ποιον σου θυμιζει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Federico Gonzalez Pena. Ποιον σου θυμιζει? Από μακριά μοιάζει με τον Eric Persing ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση