marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Όχι δεν θες μεταξοτυπία !!!!!! Άκου και εμένα..... !!!!! Αν θες κοίτα και το αντίστοιχο μηχάνημα της Roland που το κάνει !!!!! Βάλε ένα waterslide δίπλα για να δείς το πάχος.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε ένα waterslide δίπλα για να δείς το πάχος.... ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ;;;; Γιατί κανένας δεν ζητάει και δεν θέλει κάτι σαν κάπως της Fender...αλλά της Fender! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί κανένας δεν ζητάει και δεν θέλει κάτι σαν κάπως της Fender...αλλά της Fender! ;D ;D Αν εννοείς το πάχος που χρησιμοποιεί η Fender στο λογότυπό της σου λέω ΝΑΙ θα είναι ακριβώς το ίδιο !!! Αν εννοείς το λογότυπο της Fender εγώ δεν θα το κάνω αν και το έχω !!!!! Αλλά αν κάποιος μου το στείλει οφείλω να του το τυπώσω... δικό του το πρόβλημα περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί clopyright !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 ...Αλλά αν κάποιος μου το στείλει οφείλω να του το τυπώσω... δικό του το πρόβλημα περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί clopyright !!!...Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά μάλλον θα διαφωνήσω. Άσχετα εάν το κάνεις εκούσια είτε ακούσια... Είναι και δικό σου πρόβλημα, αφού αυτό που πας εσύ να αντιγράψεις είναι ® mark.- Ως εκ τούτου γίνεσαι αυτομάτως μέρος της μηχανισμού ή της αλυσίδας παραχάραξης, όπως θέλεις πες το. Επίσης, δεν μπορείς να γνωρίζεις που μπορεί να καταλήξει το δημιούργημά σου και για ποιόν σκοπό. Να σου το πω διαφορετικά, δεν ξέρεις πάνω σε ποιά κατασκευή hardware θα τοποθετηθεί το όποιο αντιγραμμένο ® logo. Τέλος, αυτός ως εντολέας θα το έχει μετά στην κατοχή του αλλά στην ουσία εσύ θα το έχεις αντιγράψει - παραχαράξει. Άμα κι όταν η υπόθεση φτάσει (ίσως) στα δικαστήρια κάποτε, αργά ή γρήγορα θα το ομολογήσει αυτός και τότε θα φανούν και οι αφανείς ήρωες ή μάλλον η πηγή. Όπως καταλαβαίνεις, με αυτή τη λογική του "αν κάποιος μου το στείλει οφείλω να του το τυπώσω", τότε οφείλεις όπως λες ή όπως το διατύπωσες τουλάχιστον, να τυπώσεις ο τ ι δ ή π ο τ ε σου στείλει κάποιος. Custom logo σαφώς και μπορείς να κάνεις, για αντιγραμμένο όμως... εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα. Διάβασε προσεκτικά τι λέει το manual της Roland DG συσκευής που είσαι ο νόμιμος κάτοχός της. ( Roland MI - Fender - Roland DG ) Γνωριζόμαστε από κάπου; Τέλος πάντων, θέλω να πιστεύω ότι το έγραψες εκ παραδρομής. Συγγνώμη και πάλι για την παρέμβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά μάλλον θα διαφωνήσω. Άσχετα εάν το κάνεις εκούσια είτε ακούσια... Είναι και δικό σου πρόβλημα, αφού αυτό που πας εσύ να αντιγράψεις είναι ® mark.- Ως εκ τούτου γίνεσαι αυτομάτως μέρος της μηχανισμού ή της αλυσίδας παραχάραξης, όπως θέλεις πες το. Επίσης, δεν μπορείς να γνωρίζεις που μπορεί να καταλήξει το δημιούργημά σου και για ποιόν σκοπό. Να σου το πω διαφορετικά, δεν ξέρεις πάνω σε ποιά κατασκευή hardware θα τοποθετηθεί το όποιο αντιγραμμένο ® logo. Τέλος, αυτός ως εντολέας θα το έχει μετά στην κατοχή του αλλά στην ουσία εσύ θα το έχεις αντιγράψει - παραχαράξει. Άμα κι όταν η υπόθεση φτάσει (ίσως) στα δικαστήρια κάποτε, αργά ή γρήγορα θα το ομολογήσει αυτός και τότε θα φανούν και οι αφανείς ήρωες ή μάλλον η πηγή. Όπως καταλαβαίνεις, με αυτή τη λογική του "αν κάποιος μου το στείλει οφείλω να του το τυπώσω", τότε οφείλεις όπως λες ή όπως το διατύπωσες τουλάχιστον, να τυπώσεις ο τ ι δ ή π ο τ ε σου στείλει κάποιος. Custom logo σαφώς και μπορείς να κάνεις, για αντιγραμμένο όμως... εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα. Διάβασε προσεκτικά τι λέει το manual της Roland DG συσκευής που είσαι ο νόμιμος κάτοχός της. ( Roland MI - Fender - Roland DG ) Γνωριζόμαστε από κάπου; Τέλος πάντων, θέλω να πιστεύω ότι το έγραψες εκ παραδρομής. Συγγνώμη και πάλι για την παρέμβαση. Λοιπόν επειδή θέτεις ένα θέμα που είναι το αντικείμενό μου τα τελευταία 20 χρόνια.... Ο άνθρωπος ο οποίος τυπώνει οτιδήποτε σε οτιδήποτε παίρνει μια γραπτή εντολή ότι αυτό που τυπώνει ανήκει ως πνευματική ιδιοκτησία στον εντολέα του... ΤΕΛΟΣ !!!! Ο "εκτυπωτής" δεν οφείλει να γνωρίζει αν ο εντολέας έχει πάρει δικαιώματα από την Fender ή την κάθε Fender για τον πολύ απλό λόγο.... Φαντάζομαι οτι κανείς δεν γνωρίζει το trademark Μender ή Bender ή Dender..... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΩΣ TRADEMARK !!!!!! Mπορεί εγώ να γνωρίζω ως Νίκος τι σημαίνει Fender επειδή ταυτόχρονα με την δουλειά μου να έχω ως χόμπυ τις κιθάρες..... Όμως νομίζεται ότι αυτοί που παγκόσμια τυπώνουν γνωρίζουν όλοι το συγκεκριμένο trademark???? Η ευθύνη λοιπόν από την στιγμή που δέχεσαι γραπτώς μια εντολή για εκτύπωση ενός ψηφιακού αρχείου ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον εντολέα και μόνο σε αυτόν !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Εσύ καλά τα λες και έχουν κάποια λογική έτσι όπως τα περιγράφεις. Δεν μπορώ να πω, είναι λογικά. Αλλά πίστεψέ με, όσες φορές έδωσα να μου τυπώσουν, δεν μου ζήτησαν ποτέ γραπτά αλλά ούτε καν προφορικά, ότι αυτό που τους έδωσα προς εκτύπωση ανήκει ως πνευματική ιδιοκτησία σε μένα. Μου προκαλεί πάντως εντύπωση πως μπορεί να στείλει κάποιος ένα αρχείο προς εκτύπωση και ο "εκτυπωτής" να του το τυπώσει, χωρίς να λάβει υπ'όψιν του το περιεχόμενο κλπ. Με άλλα λόγια, το περιεχόμενο αυτού του αρχείου που θα εκτυπωθεί μπορεί να είναι από... μέχρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Εσύ καλά τα λες και έχουν κάποια λογική έτσι όπως τα περιγράφεις. Δεν μπορώ να πω, είναι λογικά. Αλλά πίστεψέ με, όσες φορές έδωσα να μου τυπώσουν, δεν μου ζήτησαν ποτέ γραπτά αλλά ούτε καν προφορικά, ότι αυτό που τους έδωσα προς εκτύπωση ανήκει ως πνευματική ιδιοκτησία σε μένα. Μου προκαλεί πάντως εντύπωση πως μπορεί να στείλει κάποιος ένα αρχείο προς εκτύπωση και ο "εκτυπωτής" να του το τυπώσει, χωρίς να λάβει υπ'όψιν του το περιεχόμενο κλπ. Με άλλα λόγια, το περιεχόμενο αυτού του αρχείου που θα εκτυπωθεί μπορεί να είναι από... μέχρι... Σε αυτό που λες τώρα έχεις απόλυτο δίκιο... Στην Ελλάδα (και όχι μόνο) υπάρχουν κυρίως 2 περιπτώσεις... Στη μία ο εκτυπωτής να γνωρίζει τι τυπώνει ;) και να το κάνει παρ' αυτά!!! Στη δεύτερη ο εκτυπωτής να μην γνωρίζει τι τυπώνει και επίσης να το τυπώνει !!! Και στις 2 περιπτώσεις δεν παίρνει γραπτώς εντολή ανάθεσης του έργου εκτύπωσης !!! Όπως δεν παίρνει γραπτώς εντολή ανάθεσης έργου και σε πολλά ακόμη επαγγέλματα που οφείλει να παίρνει πριν προχωρήσει το έργο !!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα !!! Ωστόσο άλλο η πραγματικότητα και άλλο το σύννομο του θέματος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτό που λες τώρα έχεις απόλυτο δίκιο... Στην Ελλάδα (και όχι μόνο) υπάρχουν κυρίως 2 περιπτώσεις... Στη μία ο εκτυπωτής να γνωρίζει τι τυπώνει ;) και να το κάνει παρ' αυτά!!! Στη δεύτερη ο εκτυπωτής να μην γνωρίζει τι τυπώνει και επίσης να το τυπώνει !!! Και στις 2 περιπτώσεις δεν παίρνει γραπτώς εντολή ανάθεσης του έργου εκτύπωσης !!! Μάλιστα. Είχα υποψίες αλλά τώρα μου το επιβεβαίωσες. Όπως δεν παίρνει γραπτώς εντολή ανάθεσης έργου και σε πολλά ακόμη επαγγέλματα που οφείλει να παίρνει πριν προχωρήσει το έργο Και πάλι μάλιστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα !!! Ωστόσο άλλο η πραγματικότητα και άλλο το σύννομο του θέματος !!!Αν κατάλαβα καλά, παρακάμπτουμε παρανόμως την γραφειοκρατεία. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2013 Μάλιστα. Είχα υποψίες αλλά τώρα μου το επιβεβαίωσες. Και πάλι μάλιστα. Αν κατάλαβα καλά, παρακάμπτουμε παρανόμως την γραφειοκρατεία. Σωστά; ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.......... ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!! Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ !!!!!! Παράδειγμα: Στα Γερμανικά και τα Αγγλικά δικαστήρια όταν θα φέρεις ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ 2 πλευρών ειναι ΑΥΤΟ και οι υπογραφή των... είναι ΝΟΜΟΣ !!!! Στην Ελλάδα είναι ένα απλό κωλ...χαρτο αν δεν έχει περάσει από εφορία, συμβολαιογράφο, δεν έχει χαρτοσημανθεί κτλ, κτλ... οπότε ο "δαιμόνιος" έλληνας τι κάνει;;; TO ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση