Προς το περιεχόμενο

Έμμονο Γκρίζο live at Ghost House: "Ζωή"

haryy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα καινούργιο video από live που κάναμε πρόσφατα στον συγκεκριμένο χώρο και ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Ελπίζω να το γουστάρετε και περιμένω feedback! ;) :P

Εμμονο Γκρίζο - Και γίνεσαι ζωή - LIVE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και το γουστάρουμε...

Παίζετε (πολύ καλό και πολύ καλά) δικό σας υλικό, αγαπάτε αυτό που κάνετε και περνάτε την ενέργειά σας στο κοινό, ρίχνετε πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς (τέσσερις - αν μέτρησα καλά - κάμερες, ήχος απ' την κονσόλα, εξαιρετική μείξη...).

What's not to like?

Something Wicked This Way Comes

• Guru

Λοιπόν, Το κομμάτι τα σκίζει. Είναι γαμάτο. Πολύ απλά. Το παίζεται ζωντανά εξαιρετικά και όλη η εικόνα που δίνεται ακουστικά είναι φανταστική. Το ακούω 3 φορά τώρα...

Η εμφάνισή σας όμως, οπτικά μου αφήνει μία αίσθηση του ότι θα ήθελα παραπάνω... Παραπάνω κίνηση, παραπάνω γκάζι (στις κινήσεις μιλάω, όχι στον ήχο).

Κάπως μπουκομένοι βρε παιδί μου.

Τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια και μυαλό.

αλλά να το ξαναπώ, το τραγούδι σκίζει και οι επιδόσεις σας το ίδιο!

Very well done!

Ισως η καλυτερη επιλογη για μενα να ξυπνησω πινωντας καφε με τετοιο κομματι.Ανοιξανε τα ματια μου για τα καλα  :D :D

Ωραια "δυναμη" απο μουσικης πλευρας.Μου αρεσε ο Ελληνικος στιχος που δεν χαραμιζεται στην μουσικη αλλα εχει κατι να πει και να δωσει......

Τα συγχαρητηρια μου για το αψογο performance

haryy εσυ εισαι ο μπασιστας σωστα ?

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Φυσικά και το γουστάρουμε...

Παίζετε (πολύ καλό και πολύ καλά) δικό σας υλικό, αγαπάτε αυτό που κάνετε και περνάτε την ενέργειά σας στο κοινό, ρίχνετε πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς (τέσσερις - αν μέτρησα καλά - κάμερες, ήχος απ' την κονσόλα, εξαιρετική μείξη...).

What's not to like?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Haris!

To κομμάτι μου άρεσε πολύ, ήταν δυνατό και μου μετέδωσε πολύ ενέργεια!

Μπράβο!  :)

Eυχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!

Λοιπόν, Το κομμάτι τα σκίζει. Είναι γαμάτο. Πολύ απλά. Το παίζεται ζωντανά εξαιρετικά και όλη η εικόνα που δίνεται ακουστικά είναι φανταστική. Το ακούω 3 φορά τώρα...

Η εμφάνισή σας όμως, οπτικά μου αφήνει μία αίσθηση του ότι θα ήθελα παραπάνω... Παραπάνω κίνηση, παραπάνω γκάζι (στις κινήσεις μιλάω, όχι στον ήχο).

Κάπως μπουκομένοι βρε παιδί μου.

Τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια και μυαλό.

αλλά να το ξαναπώ, το τραγούδι σκίζει και οι επιδόσεις σας το ίδιο!

Very well done!

Να ΄σαι καλά Nikolas! Το οπτικό δεν διορθώνεται με τίποτα αν δεν χάσω καμιά 20αριά κιλά γιατί τώρα που σαραντάρισα και με το βάρος που έχω, αν πάω να κουνηθώ λίγο παραπάνω δίνει εντολές ο εγκέφαλος τύπου "Πρόσεχε τη μέση σου!" κλπ ;D ;D ;D

Ισως η καλυτερη επιλογη για μενα να ξυπνησω πινωντας καφε με τετοιο κομματι.Ανοιξανε τα ματια μου για τα καλα  :D :D

Ωραια "δυναμη" απο μουσικης πλευρας.Μου αρεσε ο Ελληνικος στιχος που δεν χαραμιζεται στην μουσικη αλλα εχει κατι να πει και να δωσει......

Τα συγχαρητηρια μου για το αψογο performance

haryy εσυ εισαι ο μπασιστας σωστα ?

Yeap! Γουστάρω που σου κάναμε ωραία παρέα στο πρωϊνό σου! :D

• Moderator

Μπράβο haryy και από εμένα.

Ένα power τρίο που κατεδαφίζει  8) Ουγκ  ;D ;D ;D

Και ως συνήθως με τον γνωστό «αντρικό» ήχο στο μπάσο  8) 8)  (ωραιότατο και Yamaha αν δεν κάνω λάθος- είχε και μια Geddy Leeλα  8) ) 

all this has happened before and will happen again

Απο τη στιγμή που αποφασίστηκε να έχετε έναν μόνο κιθαρίστα το έργο του Μπάμπη έγινε αρκετά πιό δύσκολο γιατί τραγουδάει ταυτόχρονα, απ'ότι βλέπω όμως τα καταφέρνει περίφημα.  :) 8)

Το αναφέρω γιατί δεν είχε τύχει να δω εδώ κάτι άλλο εκτός απο στουντιακή δουλειά και οπωσδήποτε στο στούντιο το παραπάνω "πρόβλημα" δεν υφίσταται.  ;)

Thumbs up και για το κομμάτι και για την εκτέλεση!  :)

Μπράβο haryy και από εμένα.

Ένα power τρίο που κατεδαφίζει  8) Ουγκ  ;D ;D ;D

Και ως συνήθως με τον γνωστό «αντρικό» ήχο στο μπάσο  8) 8)  (ωραιότατο και Yamaha αν δεν κάνω λάθος- είχε και μια Geddy Leeλα  8) )  

Thanks Terry! Ναι, BB424x γιαχάχα είναι το μπασάκι και είναι ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ (και είναι και φθηνό). ;)

Απο τη στιγμή που αποφασίστηκε να έχετε έναν μόνο κιθαρίστα το έργο του Μπάμπη έγινε αρκετά πιο δύσκολο γιατί τραγουδάει ταυτόχρονα, απ'ότι βλέπω όμως τα καταφέρνει περίφημα.  :) 8)

Το αναφέρω γιατί δεν είχε τύχει να δω εδώ κάτι άλλο εκτός απο στουντιακή δουλειά και οπωσδήποτε στο στούντιο το παραπάνω "πρόβλημα" δεν υφίσταται.  ;)

Thumbs up και για το κομμάτι και για την εκτέλεση!  :)

Όντως, η δυσκολία είναι διπλή γιατί όπως λες τραγουδάει ταυτόχρονα, αλλά το τεστ ξεκινάει φυσικά από την δημιουργία των τραγουδιών. Στο τρίτο cd ήμασταν ήδη τρίο, οπότε στις πρόβες πριν την ηχογράφησή του, είχαμε λύσει αυτά τα θέματα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια είναι από το δεύτερο cd και από την εποχή που είμασταν 4άδα, οπότε και εκεί, με τις πρόβες, έχουμε δει τι λειτουργεί και τι όχι.

Είναι δύσκολο τo έργο του βέβαια, αλλά με τις πρόβες και την συνεχόμενη επαφή με τα κομμάτια, συνήθως τα περισσότερα προβλήματα απόδοσης των τραγουδιών, λύνονται!

Τhanks for the feedback!!

Eτσι ακριβως!

Ωραιο και το κομματι.

Nα σαι καλά, μας ευχαριστεί πολύ η αποδοχή σας!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου