Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 έχεις βάνει (sic) τον πήχη στη Στρατόσφαιρα ;D Να 'σαι καλά Chris. Όσον αφορά το cd, προς το παρόν, λεφτά δεν υπάρχουν καθόλου. Θα δούμε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Σπυρο βρισκω το κομματι ενα μικρο αριστουργημα. +1 ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Στράτε μου, τώρα που το σκέφτομαι, αν το κομμάτι έχει ένα, ας πούμε, φιλοσοφικό υπόβαθρο τέτοιου τύπου, είναι ότι όντως δεν υπάρχει σπίτι πια εκεί που πάω. Αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι είμαι "άστεγος". Απλώς μου παίρνει λίγη οδήγηση παραπάνω για να καταλάβω ότι δεν είναι τελικά εκεί που νόμιζα. Αν το βρήκες (έστω και με λίγα χιλιόμετρα περισσότερα οδήγησης), είσαι ωραίος. 8) Εγώ το ψάχνω ακόμα (όχι το house, το home, άλλο το ένα, άλλο το άλλο ;)). Όχι ότι δεν υπάρχει. Απλά δεν ξέρω που στο καλό είναι. :D Το κομμάτι ήταν λίγο, σαν να ήξερες πώς είμαι αυτό τον καιρό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση