Προς το περιεχόμενο

1971 Fender Stratocaster, refinished Nitro, olymp white Part2

sotiroubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έγραφε Fender Custom Shop μήπως θα ακουγόταν καλύτερα;;;;

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,αλλά εγώ προσωπικά κρίνω, μόνο από τον ήχο,και έχω εμπιστοσύνη στα αυτιά μου,και ούτε έχω κολλήματα με το αν είναι custom ή οτιδήποτε άλλο.Επίσης η λογική λέει ότι μια φθηνιάρικη κιθάρα δεν μπορεί να ακούγεται καλύτερα από μια ακριβή καλοκατασκευασμένη κιθάρα,προσεγμένη με καλά ξύλα και καλά υλικά,βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις.Κι ούτε να την πληρώσεις ''βαπορίσια'' επειδή έχει το όνομα.Γιά παράδειγμα έχω ακούσει κάποιες PRS που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά(5-6 χιλιάδες δολλάρια) και ήταν μάπα,για μένα προσωπικά,σ' άλλον μπορεί να αρέσανε,το γούστο είναι κάτι υποκειμενικό άλλωστε. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,αλλά εγώ προσωπικά κρίνω, μόνο από τον ήχο,και έχω εμπιστοσύνη στα αυτιά μου,και ούτε έχω κολλήματα με το αν είναι custom ή οτιδήποτε άλλο.Επίσης η λογική λέει ότι μια φθηνιάρικη κιθάρα δεν μπορεί να ακούγεται καλύτερα από μια ακριβή καλοκατασκευασμένη κιθάρα,προσεγμένη με καλά ξύλα και καλά υλικά,βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις.Κι ούτε να την πληρώσεις ''βαπορίσια'' επειδή έχει το όνομα.Γιά παράδειγμα έχω ακούσει κάποιες PRS που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά(5-6 χιλιάδες δολλάρια) και ήταν μάπα,για μένα προσωπικά,σ' άλλον μπορεί να αρέσανε,το γούστο είναι κάτι υποκειμενικό άλλωστε. :)

Δηλαδή πιστεύεις ότι ανάλογα με την τιμή πάει και ο ήχος παρέα;;;

Γιατί αν πεις το ΝΑΙ θα σου αναφέρω ένα σκασμό συγκριτικά όπου τα λογικά (σε τιμή) κυριολεκτικά "σκίζουν" τα υπερεκτιμημένα !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου