inhaler25 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 helpppppp!!!εχω cubase 5 se windows 7 64bit και δεν μου βρισκει μερικα vst ενω στην αρχη τα διαβαζει.οποιος μπορει ας βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 θα ηταν καλυτερα να μας πεις για ποια vst συγκεκριμενα μιλας. Καλό ειναι ειναι να δεις ποια ειναι τα συγκεκριμενα vst και μετα με ενα google search να δεις αν οντως εχουν προβλημα τα συγκεκριμενα και χρειαζονται ειτε update ειτε φταιει η εκδοση του cubase. Eπισης μπορει το λειτουργικο σου να ειναι 64bit αλλα τι εκδοση του cubase εχεις φορτωμενη, την 32 η της 64? Δεν εχω δουλεψει το cubase εδω και χρονια γιατι ειμαι "sonaras" αλλα απο οτι γνωριζω εχει 32 και 64bit εκδοσεις. Π.χ. στο sonar καποια plug in δεν δουλευουν στην 64bit εκδοση του και ειναι και για εμενα λογος επειδη τα χρειαζομαι γιατι δουλευω με συγκεκριμενα να λειτουργω την 32bit εκδοση του sonar που αντιμετωπιζει λιγοτερα προβληματα ιδιως με τα παλαιοτερα vst. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 εχεις ορισει τον φακελο οπου θα "διαβαζει" τα vst? επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase...ελεγξε τα.θελει λιγο ψαξιμο μην απογοητευεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 εχεις ορισει τον φακελο οπου θα "διαβαζει" τα vst? επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase...ελεγξε τα. +1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Σημαντικο επισης, να ανοιξεις το cubase ως διαχειριστης την πρωτη φορα για να τα διαβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inhaler25 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 nai τα εχω κανει ολα αυτα.thanks παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Κοιταξε αν το .dll αρχειο των vst ειναι οντος στον φακελο που εχεις ορισει. Και τρεξε ενα update vst . :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 .......... επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase...... Τι ακριβως εννοεις; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση