ratman Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 που μπορώ να βρω στην αθήνα σε μαύρο και άσπρο χαραγμένα για τις χορδές σε διάφορα μεγέθη ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Ένας που μου έρχεται: http://www.musicaccessories.gr/categories.asp?catid=541 Φαντάζομαι θα θες τα slotted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ πολύ .... είχα πάει σε ένα μαγαζί που έχει στο μοναστηράκι αλλά δεν είχε και πολλά πράγματα... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως αν μπορείς μην παίρνεις pre-cut nut αλλά πήγαινε την κιθάρα σε κάποιον μάστορα να σου βάλει ένα στα μέτρα σου κόβοντάς το από την αρχή... ασύγκριτα καλύτερο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως αν μπορείς μην παίρνεις pre-cut nut αλλά πήγαινε την κιθάρα σε κάποιον μάστορα να σου βάλει ένα στα μέτρα σου κόβοντάς το από την αρχή... ασύγκριτα καλύτερο !!! είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει οργανοποιός - μάστορας στην περιοχή ... ακόμη το θέλω για μια κιθάρα που φτιάχνω εγώ ...οπότε καλύτερα να μαθαίνω κιόλας ;) όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Οτι λες στην υπογραφη σου ratman ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2013 Ένας που μου έρχεται: http://www.musicaccessories.gr/categories.asp?catid=541 Φαντάζομαι θα θες τα slotted τον πηρα τηλ σημερα κ δεν εχει! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 έχει εκείνο το μαγαζί στο μοναστηράκι .. αλλά έχει για fender κατάσταση μόνο 43 χιλιοστά .. τώρα δεν ξέρω τη αλλά έχει ..ααα και έχει μόνο σε άσπρο χρώμα... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Αν μας πεις και τις διαστάσεις καλα θα ειναι. Κοίταξε στον Καγμάκη ή στον Αρμάο. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 εγώ οκ είμαι τόσο ήθελα τεσπα αν δεν μου κάνει θα πειραματιστώ με κάνα κόκαλο..... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση