IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Συνήθως ψάχνω αυτο που θέλω(ή ρωτάω με message αν το χεις υπόψη σου) Όχι δεν το έχω υπ’ όψιν μου' date=' και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που σε κάνει να ρωτάς κάποιους ιδιαιτέρως με πμ, την στιγμή που αν ρωτούσες δημοσίως θα ωφελούνταν κι άλλοι από τις απαντήσεις που θα λάβαινες. Δεν θέλεις να ωφελούνται και άλλοι; Γιατί; χωρίς να ποστάρω ασταμάτητα όπως κάνεις εσύ Μα δεν είναι κακό αυτό, ούτε το ότι εσύ ποστάρεις «υπογείως» και σπανίως σου δίνει καμία αξία, όπως αφήνεις να εννοηθεί … Δηλαδή αν όλοι κάναμε αυτό που κάνεις εσύ, το Noiz θα είχε μείνει με τις ανακοινώσεις της Διαχείρισης. Θα σου άρεσε; Ξεκίνησες με βολές για ανθελληνισμό από τα πρώτα σου post Κάνεις λάθος. Εσύ ξεκίνησες το πρώτο σου πόστ με βολές εναντίων της Ελληνικότητας. λες και σου ανάθεσαν την υπεράσπιση του Κ-ω-λοκοτρώνη Αναφέρεσε στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με –ω- υποτιμητικά. Προφανώς τον έχεις στην μπούκα γιατί «σβέρκωσε» τους προγόνους σου. Αλλιώς πώς να το εξηγήσω; Δεν μας είπες κάτι αν θέλεις' date=' είσαι Έλληνας; Αισθάνεσαι Έλληνας; Έχεις Ελληνική παιδία; Αγαπάς την Ελλάδα; Θα πολεμούσες για Αυτήν, ή θα την «έκανες» εν καιρώ πολέμου, «υπογείως», για τας Ευρώπας, και θα γύρναγες μετά την λήξη του, καθαρός και παστρικός; όχι οτί το να πουλάς την προπαγάνδα σου Είναι προπαγάνδα το ότι σαν ελεύθερος άνθρωπος και έχοντας το θάρρος της γνώμης μου, αντιδρώ απαντώντας σε αβάσιμες κατηγορίες εναντίων της Ελληνικότητας; Δηλαδή γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του, πως εμείς οι Έλληνες είμαστε έτσι και γιουβέτσι, και εγώ δεν είμαι ελεύθερος να απαντήσω προβάλλοντας την δική μου γνώμη; Γιατί σε ενοχλεί η ελευθερία του λόγου των ανθρώπων; Για το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, σε αυτή την χώρα (και σε άλλες) έχουν δοθεί μεγάλες μάχες εναντίων των φασιστικών καθεστώτων που προσπαθούσαν να την φιμώσουν. Αυτό ακριβώς το φίμωμα δηλαδή που προσπαθείς να κάνεις εσύ. Και με μετά αποκαλείς εμένα «φασιστάκο», 8O :!: για να «θολώσεις τα νερά» και να κρύψεις την δική σου ιδιότητα. Πάντως πρέπει να είσαι κάτω των 20 ετών, και για αυτό δεν έχεις καταλάβει το τι γίνεται γύρω σου. :cry: Θα καταλάβεις όμως όταν κάποτε δυστυχώς βρεθείς πρόσφυγας στον τόπο σου, όταν σε κοιτάνε λοξά γιατί μιλάς την Ελληνική. :wink: Μακάρι να βγώ ψεύτης. :cry: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ixnilatis, ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ixnilatis' date=' ΕΛΕΟΣ Αυτό είναι παλιό για να νομίζεις πως θα πιάσει βρε συ mechmg93.... Ως γνωστόν, οι κατσαρίδες, όσο πιο πολύ τις βομβαρδίζεις με εντομοκτόνα, τόσο πιο ανθεκτικές γίνονται. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ενταξει,το θεμα της Ελληνικοτητας ειναι πολυ λεπτο και σοβαρο,αν θυμουνται καποιοι ειχα τσακωθει κι ολας με καποιο μελος ασχημα.. Ειναι κατι φυσιολογικο να μιλαμε για τετοια θεματα(και δεν πιστευω πως ειναι ενα αδιεξοδο),ας αφησουμε ομως τον καθενα να λεει οτι πιστευει.Αν δε μας αρεσει ας καμουμε λιγο χαβαλε!Να βαλουμε ενα ουϊσκακι,να χαλαρωσουμε.. Ρε παιδια,sorry κι ολας,αλλα νομιζω ειστε λιγο προκατειλημμενοι με τον ιχνηλατη.Ας μην τον στηνουμε στον τοιχο.Α!Και δε μου φαινεσαι ιχνηλατη φασιστακος,ισα ισα σε μερικα που ειπες πιο πανω συμφωνω. Αλλα γι αυτο δεν ειναι οι αποψεις?Για να αντικρουονται και να γενναται ο υγιης διαλογος...Αυτα feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 κατ αρχας να κανω μια ερωτηση.. τι σημαινει ελληνικοτητα???? να υποθεσω οτι κατι αναλογο ειναι η αργεντινοτητα, η ιταλοτητα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iced-pee Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όποιος θέλει να μου κάνει ερωτήσεις καταγωγής, ηληκίας, και πατριωτισμού-εθνικισμού να απευθηνθεί στον στον inspector gadget παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 κατ αρχας να κανω μια ερωτηση.. τι σημαινει ελληνικοτητα???? να υποθεσω οτι κατι αναλογο ειναι η αργεντινοτητα' date=' η ιταλοτητα κλπ..[/quote'] Στη δική μου κλίμακα αξιών, οι λέξεις που αναφέρεις (ελληνικότητα, αργεντινότητα, ιταλικότητα κλπ) ταυτίζονται. Είναι μία συγκεκριμένη στάση σεβασμού στο πολιτισμικό έργο που έχει παρουσιαστεί ανά τους αιώνες σε καθέναν από αυτούς τους τόπους. Δεδομένης της σημερινής παντοκρατορίας της δυτικής/αμερικανικής κουλτούρας, αυτή η στάση σεβασμού έχει ιδιαίτερη σημασία διότι μπορεί να γίνει αφορμή για μελέτη των διαφορετικών πολιτισμικών ιδιωμάτων που αναπτύχθηκαν σε αυτές τις περιοχές: η μουσική τους, η λογοτεχνία τους, το θέατρο, η ζωγραφική, η γλυπτική κλπ. Επίσης, πιστεύω ακράδαντα ότι σε καθένα από τα παραπάνω δείγματα πολιτισμού υπάρχουν μικροί θησαυροί: π.χ. μόνο να οφεληθεί έχει κάποιος από τη σπουδή του ελληνικού Παρθενώνα, αλλά και από την αντίστοιχη σπουδή του ιταλικού κοντσέρτο ή της γερμανικής λογοτεχνίας. Όπως έχω ξαναγράψει, ο σεβασμός για τους διάφορους λαούς οφείλει να οδηγεί σε ενωτικές ενέργειες ανάμεσα στους μουσικούς και όχι σε καυγάδες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως έχω ξαναγράψει' date=' ο σεβασμός για τους διάφορους λαούς οφείλει να οδηγεί σε ενωτικές ενέργειες ανάμεσα στους μουσικούς και όχι σε καυγάδες.[/quote'] Εβλεπα μια εκπομπη,προηγουμενως στην κρατικη,ειχε σχεση με τις "μουσικες του κοσμου"και ειχε αφιερωμα στον Omar Faruk Tekbilek.. H μπαντα του αποτελειται απο:1 Ελληνα,2 Τουρκους,1 Αμερικανο,1 Αρμενιο,2 Ισραηλινοεβραιους και εναν Ιταλο..Οι μουσικοι ανεφεραν ,πως αυτες οι διαφορες μεταξυ κουλτουρας,θρησκειας και ηθων,δεν κανει αλλο παρα να τους βοηθαει να αναπτυξουν το μουσικο, μα πανω απ ολα το πνευματικο επιπεδο τους.Διαβαζοντας αυτα που ειπες eye μπηκα ακριβως νομιζω στη σκεψη σου..Το ακομα πιο συναρπαστικο ειναι oτι το feeling που εβγαζαν πανω στη σκηνη ειχε πολλες ιδιαιτεροτητες.World music μεχρι fusion-ενα μειγμα πολιτισμων,με λαϊκες αντιληψεις και μουσικη παιδεια..Ακρως συγκινητικο θεαμα.Παρεπιπτοντως,με τον ορο "Ελληνικοτητα"εννοουσα την αγαπη του καθενος για την πατριδα του-ετσι απλα.. :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως έχω ξαναγράψει' date=' ο σεβασμός για τους διάφορους λαούς οφείλει να οδηγεί σε ενωτικές ενέργειες ανάμεσα στους μουσικούς και όχι σε καυγάδες.[/quote'] Εβλεπα μια εκπομπη' date='προηγουμενως στην κρατικη,ειχε σχεση με τις "μουσικες του κοσμου"και ειχε αφιερωμα στον Omar Faruk Tekbilek.. H μπαντα του αποτελειται απο:1 Ελληνα,2 Τουρκους,1 Αμερικανο,1 Αρμενιο,2 Ισραηλινοεβραιους και εναν Ιταλο..Οι μουσικοι ανεφεραν ,πως αυτες οι διαφορες μεταξυ κουλτουρας,θρησκειας και ηθων,δεν κανει αλλο παρα να τους βοηθαει να αναπτυξουν το μουσικο, μα πανω απ ολα το πνευματικο επιπεδο τους.Διαβαζοντας αυτα που ειπες eye μπηκα ακριβως νομιζω στη σκεψη σου..Το ακομα πιο συναρπαστικο ειναι oτι το feeling που εβγαζαν πανω στη σκηνη ειχε πολλες ιδιαιτεροτητες.World music μεχρι fusion-ενα μειγμα πολιτισμων,με λαϊκες αντιληψεις και μουσικη παιδεια..Ακρως συγκινητικο θεαμα.[/quote'] Ακούστε και Afro Celt Sound System και θα με θυμηθείτε...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ακούστε και Afro Celt Sound System και θα με θυμηθείτε...;) Πες και κανά κομμάτι ή δίσκο να ξεκινήσουμε :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση