AXLNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για το laser δεν πρέπει τα αρχεία να είναι Cad αλλά COREL TYPE (cdr) !!!! Άλλο router και άλλο laser !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elrich Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Κι εδώ κανένα πρόβλημα, αν κάποιος δεν ξέρει να το κάνει, του μετατρέπω τα αρχεία autocad (dwg, dxf) ακόμα και pdf σε corel. Πάρτε τώρα που βρήκατε. http://laikikithara.forumgreek.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Ωστόσο η προσφορά μου ισχύει.... αρχεία corel και όποιος θέλει ΔΩΡΕΑΝ !!!! Και πιστέψτε με δεν το κάνω για να τσιμπήσουν κάποιοι και μετά να πάρω φράγκα !!!! Απλώς και μόνο επειδή την μουσική την γουστάρω και με το Noiz ξελαμπικάρω από την καθημερινότητα !!!! Το mail μου επαναλαμβάνω είναι το: [email protected] Να' στε καλά !!!! Ισχύει την έπεσα εγώ πρώτος και ο φίλος AXLNICK αξίζει ένα μεγάλο respect από εμένα. Ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε Γιάννη εγώ σε ευχαριστώ !!! Παρεπιπτόντως το "εικονικό σου" plexi μπάσο φεύγει αύριο !!!! Γράψε εντυπώσεις μόλις το πάρεις !!!! Σου έκανα και τις γραμμές που ζήτησες !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί Γιάννη να έδωσες 1500 ευρώ για ένα plexi αλλά πιστεύω ότι άξιζαν τα λεφτά σου !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Πλάκα κάνω... ελπίζω να μην το πήρε κανείς στα σοβαρά !!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί Γιάννη να έδωσες 1500 ευρώ για ένα plexi αλλά πιστεύω ότι άξιζαν τα λεφτά σου !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ....ας είναι και 1500€.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αναμένω με ανυπομονησία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Ενα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο που προσφερει τις υπηρεσιες του! Αν ημουν Αθηνα θα σε επισκεπτομουν και εγω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Mισο εκατοστο μια χαρα ειναι!! Θα σου στειλω συντομα μηνυμα και σ ευχαριστω εκ των προτερων!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2013 Ενα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο που προσφερει τις υπηρεσιες του! Αν ημουν Αθηνα θα σε επισκεπτομουν και εγω ;D THANKS !!! Αλλά σιγά την απόσταση... 2 ωρίτσες δρόμος είναι !!! Σκέτη εκδρομή !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση